???-?? ?????-????? ?????? ?? ?????? ???? ???? ???????ă ?????????ță ????-??-?????!

CFMOTO răspunde tuturor cerințelor din partea clienților noi sau vechi în căutarea unui vehicul 4×4 de teren de talie mijlocie, capabil și manevrabil, lansând pe piață ATV-ul CFORCE 450 de ultimă generație. Performanța de top a acestui model din familia CFMOTO se datorează cadrului de înaltă rezistență, potrivit motorizării dovedite 400 cc SOHC pe răcire […]

???-?? ?????-????? ?????? ?? ?????? ???? ???? ???????ă ?????????ță ????-??-?????!
Sursă foto: Libertatea.ro

CFMOTO răspunde tuturor cerințelor din partea clienților noi sau vechi în căutarea unui vehicul 4×4 de teren de talie mijlocie, capabil și manevrabil, lansând pe piață ATV-ul CFORCE 450 de ultimă generație. Performanța de top a acestui model din familia CFMOTO se datorează cadrului de înaltă rezistență, potrivit motorizării dovedite 400 cc SOHC pe răcire cu lichid și cu un singur cilindru ce vine cuplată la o cutie CVT modernă.

CFMOTO X4 CFORCE 450L este varianta cu capacitate de transport două locuri, șasiul lung construit cu inginerie înaltă putând acomoda în condiții optime pilotul și un pasager. ATV-ul este disponibil cu 3 opțiuni de culoare distincte: Sky Blue (albastru), Hunter Green (verde) și Lava Orange (portocaliu). Condiția principală pentru a pilota un astfel de vehicul este să dețineți carnet de conducere categoria B. De asemenea, puteți alege între modelul cu omologare Tractor (înmatriculabil la primărie) sau pentru cel EURO4 (înmatriculabil la poliție).

Servodirecție electronică

Un aspect important în alegerea modelului constă în echiparea cu servodirecție electronică. În acest sens, aveți la dispoziție atât versiunea cu EPS, cât și fără. Avantajul suprem al servodirecție este că îi permite riderului un plus de confort în zilele lungi pe traseele off road dificile.  Motorul în 4 timpi pe injecție dezvoltă un maximum de 31 cai putere, suficient pentru a duce la îndeplinire diverse sarcini utilitare și de recreație.

Mecanica și capacitatea de încărcare

La capitolul șasiu, CFMOTO X4 dispune de tracțiune selectabilă 2WD/4WD/diferențial față blocabil, suspensii independente cu braț dublu în A, amortizoare pe ulei ajustabile, plus frâne pe discuri hidraulice și frână de parcare. Jantele 12 inch adaugă un aer modern vehiculului, în timp ce anvelopele 24 inch și garda la sol de 262 mm ajută la cucerirea oricărui mediu off road, indiferent de obstacole: nisip, pietriș, drumuri forestiere, noroi, drum accidentat presărat cu bușteni etc. Capacitatea de încărcare este de 240 kg, astfel încât veți putea transporta cu succes diferite încărcături mari dintr-un punct în altul, acolo unde vehiculele obișnuite nu au nicio șansă. Ergonomia confortabilă joacă un rol esențial. De asemenea, CFMOTO X4 oferă 612 kg capacitate remorcare, fapt ce propulsează producătorul chinez în topul principalelor mari branduri de pe piață. Caracterul versatil al acestui ATV cu specific utilitar-recreațional este dat și de disponibilitatea sa în două versiuni, cu șasiu lung și scurt.

Confort

O noutate a lui X4 constă în admisia de aer poziționată cu 120 mm mai sus decât înainte, aspect ce îi dă pilotului ocazia să abordeze cu mai multă încredere traversările de apă. Șeile sunt construite dintr-o spumă inovatoare, cu o grosime crescută cu 40%. Spătarul de la modelele cu două locuri beneficiază și el de spumă mai groasă, în timp ce aduce și o centură pentru talie, ce oferă confort și stabilitate îmbunătățite. Rezervorul de combustibil a fost reproiectat și are un design mai subțire pentru a facilita o poziție comodă pentru rider, atât din șezut, cât și din picioare, cu mai mult spațiu pentru picioare. Asigură capacitate 17 litri, cu trei litri mai mult.

Forța de direcție mai ușoară reprezintă un alt atu. Puterea este transferată cu ușurință la sol, iar manevrabilitatea rămâne facilă și agilă mulțumită forței de direcție cu 25% mai ușoare. Chiar și pe cele mai accidentate terenuri, riderii se vor putea concentra asupra controlului fără a-și obosi brațele. ATV-ul 400cc este echipat cu EPS standard.

CFMOTO X4 CForce 450 dispune de instrumentar digital 3.5 inch și o nouă interfață pentru utilizator ce afișează toate datele cheie utile pentru călătorie în mod clar, vizibil.

Cele mai reduse vibrații din clasa sa

Modelul de ATV CFMOTO de față se remarcă în categoria sa prin cele mai joase vibrații de-a lungul întregii game de turații – vibrații măsurate la ghidon, șa și scărițe pentru picioare. Vibrațiile vehiculului constituie un factor critic, mai ales atunci când petreceți ore lungi pe teren.

Colecția bogată de accesorii și părți pentru CFMOTO X4 oferă multiple posibilități de personalizare, în funcție de necesități, dar și de preferințe. Având alături ca partener de off road un model X4, puteți fi sigur că veți depăși toate obstacolele pentru a beneficia de aventuri memorabile în outdoor și pentru o experiență mai bună în plan utilitar.