Accident pe DN 5 București – Giurgiu. Trei persoane au fost transportate la spital

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, joi seară, după un accident rutier între două autoturisme pe DN 5, Giurgiu – București, în dreptul localității Plopișoru, și au fost transportate la spital, transmite G4Media.ro. […]

Accident pe DN 5 București – Giurgiu. Trei persoane au fost transportate la spital
Sursă foto: B1tv.ro

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, joi seară, după un accident rutier între două autoturisme pe DN 5, Giurgiu – București, în dreptul localității Plopișoru, și au fost transportate la spital, transmite G4Media.ro.

 

Accident joi seară pe DN 5 București – Giurgiu

 

„ISU Giurgiu a fost solicitat în această seară să intervină pe DN 5, Bucureşti-Giurgiu, în dreptul localităţii Plopşoru, în urma producerii unui accident rutier. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ. Echipele de intervenţie au constatat că accidentul s-a produs între două autoturisme în care se aflau patru persoane. Trei dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale”, a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Giurgiu.

O tânără în vârstă de 18 ani a fost transportată la spital de paramedicii SMURD. Alte două persoane, un bărbat și o femeie, au fost duse la spital cu ambulanțele SAJ.

Pompierii asigură măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor, acționând totodată pentru sablarea părții carosabile.

La fața locului au sosit și polițiștii, care efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și circumstanțele în care s-a produs accidentul.