Atenție la furturile de pe plajă. Cum au intrat hoții în camera unor turiști, cu cheile furate de pe șezlong

Mare atenție unde vă lăsați  bunurile personale atunci când vă aflați în vacanță, în special pe litoral. Două persoane din Constanța, un bărbat și o tânără  au fost condamnați în primă instanță pentru mai multe […]

Atenție la furturile de pe plajă. Cum au intrat hoții în camera unor turiști, cu cheile furate de pe șezlong
Sursă foto: B1tv.ro

Mare atenție unde vă lăsați  bunurile personale atunci când vă aflați în vacanță, în special pe litoral. Două persoane din Constanța, un bărbat și o tânără  au fost condamnați în primă instanță pentru mai multe furturi săvârșite pe litoralul românesc.

Hoții au furat  cheile de pe plajă și mai apoi au intrat într-o pensiune de unde au furat peste 7.000 de lei, conform Ziare.com.

Furt în plină zi pe plajă

Se pare că , în timp ce bărbatul stătea „de șase”, minora a furat o geantă în care se afla un set de chei al unui imobil apartament, produse cosmetice, o pereche de pantaloni,  acte de identitate, respectiv  suma în valoare de aproape 300 de lei şi un telefon mobil.

De asemenea,  hoții au furat dintr-un magazin Profi 1.100 de lei, mai ales că unul dintre ei  a lucrat în trecut la Profi și a cunoscut codul cu care se deschide casa de marcat.

Și anul trecut au fost raportate astfel de incidente. De exemplu,  hoții au furat o geantă cu două telefoane mobile, o cheie de autoturism şi mai multe haine. Tot în acea perioadă de timp, hoții au furat de pe un șezlong din dreptul Hotelului Blue Marine, Eforie Nord, o geantă în care se aflau două telefoane mobile.

Ce a povestit victima despre întâmplare

În cazul furtului în care au fost furate cheile, partea vătămată a povestit că atunci „când a ieşit din apă, a observat că de pe şezlong lipseşte geanta de plajă, motiv pentru care atât ea, cât şi soţul său au întrebat persoanele din jur dacă au văzut cine a luat-o, una dintre acestea comunicându-le că a observat o femeie şi doi bărbaţi care au luat geanta”. Văzând că îi lipsesc și cheile de la pensiune, turiștii s-au dus la camera de cazare, unde „bunurile erau răvășite”.

În timpul procesului,  hoții au recunoscut faptele și au fost condamnați la doi ani de închisoare cu executare, respectiv  la doi ani internare într-un centru educativ, însă sentința nu este definitivă, conform sursei citate.