Băiatul de 10 ani din localitatea doljeană Călărași, care nu s-a mai întors acasă de la joacă, găsit înecat în Dunăre

Adrian Ionuț Velcea, băiețelul de 10 ani din comuna Călărași, dat dispărut de familie după ce a plecat cu bicicleta și nu s-a mai întors acasă, a fost găsit de autorități sâmbătă după-amiază înecat în Dunăre. Căutările au durat mai bine de o zi, iar trupul băiețelului a fost găsit la peste doi kilometri distanţă […]

Băiatul de 10 ani din localitatea doljeană Călărași, care nu s-a mai întors acasă de la joacă, găsit înecat în Dunăre
Sursă foto: Libertatea.ro

Adrian Ionuț Velcea, băiețelul de 10 ani din comuna Călărași, dat dispărut de familie după ce a plecat cu bicicleta și nu s-a mai întors acasă, a fost găsit de autorități sâmbătă după-amiază înecat în Dunăre. Căutările au durat mai bine de o zi, iar trupul băiețelului a fost găsit la peste doi kilometri distanţă de zona unde a intrat în apă, potrivit News.ro.

Tatăl băiatului a anunțat joi noapte poliția că fiul său a plecat, în acea zi, în jurul orei 14.00, cu bicicleta pentru a se juca cu alți copii şi nu s-a mai întors acasă.

Vineri dimineață, poliţiştii au găsit, pe malul Dunării, în Călăraşi, într-o zonă împădurită, o bicicletă şi articole vestimentare, care au fost recunoscute de familia băiatului.

Imediat, poliţiştii, jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean şi voluntarii din comuna Călăraşi au început căutările pe mal, în zona pădurii.

De asemenea, băiatul a fost căutat în cursul zilei de vineri de pompieri şi scafandri. Căutările au fost oprite, vineri după amiază, deoarece curenţii erau puternici şi echipajul de scafandri nu se mai putea scufunda. Acestea au fost reluat sâmbătă dimineaţa.