Brașov: Pasajul spre Prejmer, parte din DN 10, s-a prăbușit peste calea ferată

O parte din pasajul de pe DN10, la Prejmer, a căzut joi. Traficul feroviar a fost blocat, ulterior acesta fiind afectat. Zona respectivă este în şantier, iar traficul a fost închis încă din 16 septembrie. […]

Brașov: Pasajul spre Prejmer, parte din DN 10, s-a prăbușit peste calea ferată
Sursă foto: B1tv.ro

O parte din pasajul de pe DN10, la Prejmer, a căzut joi. Traficul feroviar a fost blocat, ulterior acesta fiind afectat.

Zona respectivă este în şantier, iar traficul a fost închis încă din 16 septembrie. Mai multe trenuri circulă cu tracţiune Diesel, pe relaţia Hărman – Prejmer, potrivit brasovmetropolitan.ro.

O parte a pasajului de la Prejmer, pe DN 10, a căzut

Incidentul s-a produs pe magistrala feroviară 400. Din fericire, nu au existat victime, dar circulația feroviară a fost blocată mai multe ore.

Reprezentanţii CFR au anunțat că la faţa locului au acţionat echipele CNAIR, pasajul fiind în administrarea companiei de drumuri.

 „Din punct de vedere al traficului feroviar, menţionez faptul că, începând cu ora 18.55 s-a reluat circulaţia feroviară, cu tracţiune Diesel, pe relaţia Hărman – Prejmer.

Trenurile care circulă dublate cu locomotivă Diesel între Hărman şi Prejmer sunt următoarele:  4513,  1646 şi 12406”, a transmis compania feroviară.

Sursa foto: DRDP Brașov

De asemenea, sursa citată a specificat că echipele feroviare de intervenţie ale SRCF Braşov vor acţiona în zona respectivă, într-o fereastră de grafic, pentru remedierea deranjamentelor la linia de contact, astfel încât să fie restabilită circulaţia în condiţii normale de trafic.

CNAIR a instituit, încă din 16 septembrie restricţii în zonă. Compania a drumuri a anunţat că circulaţia se închide în totalitate pe pasajul de pe DN10 din zona Prejmer, lucrările fiind devansate ”din cauza problemelor structurale accentuate de lucrările de punere în siguranţă şi de traficul intens din zonă”.