Cabral, primele declarații despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Pleacă curând în Republica Dominicană: „ Nu o să fie deloc ușor pentru nimeni”

Adela Popescu și Cabral prezintă „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Prezentatorul de la Pro TV a făcut primele declarații despre proiectul în care e implicat acum. În curând va părăsit România, pleacă în Republica Dominicană căci acolo au loc filmările. „Proiectul, fiind deja la al doilea sezon, cumva împarte cel puțin, știu ce se întâmplă […]

Cabral, primele declarații despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Pleacă curând în Republica Dominicană: „ Nu o să fie deloc ușor pentru nimeni”
Sursă foto: Libertatea.ro

Adela Popescu și Cabral prezintă „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Prezentatorul de la Pro TV a făcut primele declarații despre proiectul în care e implicat acum. În curând va părăsit România, pleacă în Republica Dominicană căci acolo au loc filmările.

„Proiectul, fiind deja la al doilea sezon, cumva împarte cel puțin, știu ce se întâmplă acolo, ce facem acolo. Normal că m-a bucurat propunerea și ideea. În același timp, nu e un proiect ușor, nu e un proiect la care te duci puțin, te plimbi și apoi pleci acasă. E un proiect la care se trage mult, se filmează mult, e cu emoții, se filmează întotdeauna în locuri care au un potențial de ceva pericol, deci cumva sigur că e așteptarea mare, e bucurie.

În același timp ne dăm seama că nu mergem la plimbare în parc. E foarte mișto să lucrezi cu Adela, au trecut ceva ani de la ultimul proiect pe care l-am făcut împreună, dar am învățat mult mai bine amândoi să ne facem treaba. Ea e un coleg foarte mișto, atunci nu are cum să iasă decât bine”, a spus Cabral într-un interviu pentru Pro TV.

cabral-prezentator-sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Întrebat care e cea mai mare provocare pentru el în acest proiect, el a dezvăluit: „Mediul este neprietenos, temperatura este neprietenoasă, umiditatea este neprietenoasă, mâncarea, toate târâtoarele, zburătoarele, mișcătoarele sunt neprietenoase, deci iată ce minunăție de loc”.

Prezentatorul recunoaște că acest proiect nu va fi ușor nici pentru el, nici pentru concurenți, care nu au fost anunțați încă. „Producția se pregătește de zile mari. Nu o să fie deloc ușor pentru nimeni, nici pentru colegii din producție, nici pentru noi, cu atât mai puțin pentru concurenți. Ei vor avea nevoie de foarte multă putere, de concentrare și voință să treacă de fiecare etapă, dacă asta își doresc”, a încheiat el.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” revine cu un nou sezon, într-o abordare diferită, condimentat cu probe și elemente noi.