Carmen Tănase dezvăluie care este salariul unui actor, după 40 de ani de carieră. „Lumea o să-mi sară în cap”

Carmen Tănase, în vârstă de 61 de ani, este una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru și film din România. În curând, aceasta poate fi văzută în serialul „Clanul”, difuzat la Pro TV. Vedeta, a vorbit recent despre cât câștigă un actor, după 40 de ani de carieră. „Dacă lucrezi doar la stat este […]

Carmen Tănase dezvăluie care este salariul unui actor, după 40 de ani de carieră. „Lumea o să-mi sară în cap”
Sursă foto: Libertatea.ro

Carmen Tănase, în vârstă de 61 de ani, este una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru și film din România. În curând, aceasta poate fi văzută în serialul „Clanul”, difuzat la Pro TV. Vedeta, a vorbit recent despre cât câștigă un actor, după 40 de ani de carieră.

„Dacă lucrezi doar la stat este complicat, cei care sunt angajați trăiesc doar din salariul pe care-l da statul. Un salariu care este mai ok acum la categoria mea, dar la categoriile mici este rău.

La categoria mea, salariul este cam de 1200 de euro pe lună. Lumea o să-mi sară în cap și o să spună că e ok, dar nu se poate trăi doar cu pâine și ceai.

8269264835547953912272567526283072107446272nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Ne trebuie și niște cărți, haine, produse de îngrijire, este un salariu mic la nevoile unui om de acum. Până înainte de pandemie salariul la categoria mea era de 400 de euro.

Dacă nu faci și altceva, tv sau altele, este foarte greu. Acum mă gândesc la cei care nu trăiesc decât din salariu și care au și bani mai puțini, cei tineri, care au și o chirie de plătit că nu toți au case și părinți bogați, mai au nevoie și de haine. Dacă nu mai fac și altceva este cumplit”, a declarat Carmen Tănase pentru Fanatik.