Cât costă rochia purtată de Brigitte Macron la parada de Ziua Franței. Prima Doamnă s-a pozat alături de Naomi Campbell

Brigitte Macron a făcut furori la parada de Ziua Franței, care a avut loc ieri, 14 iulie. Prima Doamnă a privit alături de Emmanuel Macron cum militarii au defilat, a și socializat și s-a pozat alături de Naomi Campbell, care a fost prezentă la eveniment. În vârstă de 69 de ani, Brigitte Macron a purtat […]

Cât costă rochia purtată de Brigitte Macron la parada de Ziua Franței. Prima Doamnă s-a pozat alături de Naomi Campbell
Sursă foto: Libertatea.ro

Brigitte Macron a făcut furori la parada de Ziua Franței, care a avut loc ieri, 14 iulie. Prima Doamnă a privit alături de Emmanuel Macron cum militarii au defilat, a și socializat și s-a pozat alături de Naomi Campbell, care a fost prezentă la eveniment.

În vârstă de 69 de ani, Brigitte Macron a purtat la paradă o rochie cu mâneci lungi creată de brand-ul Louis Vuitton. Articolul vestimentar cu centură în talie costă 2.900 de euro și poate fi găsit pe site-ul oficial al casei de modă.

La această ținută, Prima Doamnă a asortat o poșetă aurie, cu pantofi de aceeași nuanță. A socializat pe durata întregului eveniment și a surprins când s-a pozat alături de Naomi Campbell. Fotomodelul a ales pentru acest eveniment o rochie foarte scurtă.

Bastille Day celebrations in ParisIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Brigitte Macron a privit parada alături de Emmanuel Macron, care a îmbrăcat un costum foarte elegant, cu cămașă albă și cravată neagră.

Momentul unic pentru președintele Emmanuel Macron

Preşedintele francez Emmanuel Macron a survolat Parisul la bordul unui avion de tip Alpha Jet, înaintea defilării militare de Ziua Naţională a Franţei, o premieră în cazul unui şef de stat francez, potrivit Le Figaro.

Începând cu ora 10 dimineața, ora Franței și până în jurul prânzului, pe bulevardul Champs Elysees au defilat 6.300 de soldați, au fost și 221 de vehicule și 200 de cai, iar pe cer oamenii au admirat 71 de avioane și 25 de elicoptere.

Defilarea a fost deschisă de drapelele a nouă state invitate, majoritatea dintre ele vecine Rusiei sau Ucrainei: Bulgaria, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia şi Ungaria. „Parada este marcată de contextul strategic”, a declarat un oficial din biroul președintelui Emmanuel Macron. „Ideea este de a evidenția solidaritatea strategică cu aliații noștri”, a completat acesta.