22.3 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roCătălin Cazacu, mărturisiri neașteptate după aproape un an de relație cu Ramona...

Cătălin Cazacu, mărturisiri neașteptate după aproape un an de relație cu Ramona Olaru. „Nu credeam că o să fac vreodată așa ceva”

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru sunt împreună de aproape un an și sunt deciși să facă pasul cel mare. Fostul prezentator TV a recunoscut că vedeta Anten 1 l-a schimbat foarte mult de când s-au cunoscut.

„Ramona a reușit însă ce nu a mai putut face nimeni: să mă pună să mă trezesc de dimineață. Nu credeam că o să fac vreodată așa ceva. Mă culc la 9 jumătate (21.30, n. red.), deci Vulturul de Noapte s-a transformat ușor într-un fel de Rândunică de Zi”, a spus Cătălin Cazacu pentru Fanatik.

Cătălin Cazacu, mărturisiri neașteptate după aproape un an de relație cu Ramona Olaru. „Nu credeam că o să fac vreodată așa ceva”

„Da, m-am făcut băiat serios. Am trei pisici acasă, dacă o socotim și pe Ramona. Nu știu ce se întâmplă, e ceva cu mercur retrograd (râde, n. red.). (…) Dacă plecăm de la premisa că eram mai neliniștit înainte, da, putem spune că Ramona m-a liniștit. Mai sunt Vultur de Noapte, dar am cuibul meu. Dar cred că așa se vede din exterior”, a spus Cătălin Cazacu.

„Ramona e unică. Ea a fost tot timpul în jurul meu. Suntem prieteni de mult. Noi nu ne plictisim niciodată împreună. Am fost prima oară prieteni. Ne spunem totul. Vorbim orice, nu ne plictisim. Ăsta este secretul relației noastre”, a mai adăugat Cătălin Cazacu.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments