35.6 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roCâți bani a cheltuit Otilia „Bilionera” pe operațiile estetice. Abia acum a...

Câți bani a cheltuit Otilia „Bilionera” pe operațiile estetice. Abia acum a recunoscut. „De patru ani fac”

Otilia, recunoscută pe plan internațional după ce a lansat piesa „Bilionera” are 29 de ani, și este una dintre cele mai apreciate artiste. Vedeta, care a participat renet la „Survivor România” a vorbit pentru prima oară despre operațiile estetice pe care le are.

Otilia a făcut și injecții cu botox, atât pe frunte, cât și la ochi. Tot în zona feței, a spus că și-a făcut micropigmentare atât pentru buze, sprâncene, cât și pentru pleoapele superioare și inferioare.

„Implanturi, 3.000 de euro, în Turcia. Anual îmi fac două mezoterapii, 300 de euro e una, și un botox pe frunte și la ochi, în jur de 300-400 de euro. De patru ani fac. Buzele mele sunt naturale. Atât”, a spus Otilia Bilionera, potrivit Cancan.

A avut probleme de sănătate după participarea la „Survivor România”

După ce a plecat din competiția Survivor România 2022, cântăreața a dezvăluit că a făcut ulcer pentru că lua antibiotice fără să mănânce.

„Eu încă mă refac. Nu știu cum am putut să mă îmbolnăvesc atât de urât. Dar îmi revin. Sunt din ce în ce mai bine. Țin regim, iau tratament. Nu mă mai doare stomacul atât de tare.

Nu mai am grețurile alea. E spre bine. Sunt acasă și pot să mă îngrijesc corespunzător. În afară de infecţia urinară cu care, practic, am plecat în competiţie, acolo m-am ales cu ulcer de la antibioticele luate pe stomacul gol şi cu ceva probleme cu ovarele din cauza frigului pe care îl înduram în timpul nopţii”, a spus Otilia Bilionera.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments