Cauza neașteptată a morții Ivanei Trump, prima soție a lui Donald Trump

Potrivit FoxNews, medicul legist care a examinat-o a descoperit „răni de impact contondent”, pe care le consideră cauza morții Ivana Trump a murit joi, la New York, în urma unor răni în zona trunchiului. ”Rănile de impact contondent”, așa cum le-a consemnat medicul legist care a consultat trupul neînsuflețit, au fost provocate de o căzătură”, […]

Cauza neașteptată a morții Ivanei Trump, prima soție a lui Donald Trump
Sursă foto: Libertatea.ro

Potrivit FoxNews, medicul legist care a examinat-o a descoperit „răni de impact contondent”, pe care le consideră cauza morții

Ivana Trump a murit joi, la New York, în urma unor răni în zona trunchiului. ”Rănile de impact contondent”, așa cum le-a consemnat medicul legist care a consultat trupul neînsuflețit, au fost provocate de o căzătură”, potrivit postului de televiziune Fox News din SUA.

Un purtător de cuvânt al poliției din New York a declarat canalului TV că femeia de 73 de ani a fost găsită căzută în capul scărilor din locuința sa. Potrivit presei americane, ea urma să plece în perioada următoare la Saint Tropez, în Franța.

Cineva din familie a sunat poliția, pentru că nu fusese văzută de ceva vreme. Când ofițerii au ajuns acasă, au găsit-o fără suflare, căzută.

De origine cehă, Ivana Trump a fost soția lui Donald Trump în anii 80, alcătuind unul dintre cuplurile cele mai mediatizate din lumea afacerilor americane, în acele decenii. După divorțul din 1990 și, mai apoi, după alegerea fostului soț ca președinte, Ivana Trump nu s-a pronunțat niciodată public în legătură cu cariera politică a lui Donald Trump, mărturisind doar că ”mai vorbeam”. 

”Odihnește-te în pace, Ivana”, au fost ultimele cuvinte ale mesajului lui Donald Trump, care a numit-o ”o femeie inspirațională” pe fosta sa soție.