32.3 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roCe a răspuns Valentina Pelinel atunci când a fost întrebată de ce...

Ce a răspuns Valentina Pelinel atunci când a fost întrebată de ce ea și Cristi Borcea și-au separat bunurile înainte de căsătorie

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt căsătoriți din 2018 și au împreună trei copii. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri și se înțeleg de minune. La aproape 4 ani de la căsătorie, Valentina a fost sinceră și a dezvăluit de ce și-a separat bunurile de Cristi, înainte de a-și uni destinele.

„Cristi este un om valoros în primul rând prin personalitatea și caracterul lui, și m-a cucerit prin felul său unic de a fi. Am știut că putem clădi multe împreună, ca o echipă, că este un partener de viață de încredere și ne-am dorit același lucru. Pe plan financiar, cu atât mai mult am avut de învățat de la cineva ca el. Și apreciez faptul că este un om de afaceri asumat și respectat.

2792347815491133165755144539188972703396417nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Sunt o persoană tipicară și foarte bine organizată. Dar nu m-aș numi control freak la niciun capitol. Există situații și lucruri unde orice control este inutil, iar viața îți demonstrează mereu sau când te aștepți mai puțin că nimic nu este întâmplător.

Așa că, da, îmi place controlul, dar în același timp cred că există un plan mai mare, un bigger picture de care e bine să ținem cont”, a declarat Valentina Pelinel pentru revista VIVA!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments