Ce-ai făcut, Câciu?

Exemple de măsuri fiscale adoptate de Guvern, date de profesorul de economie Cristian Păun. Economistul dă vina pe ministrul Finanțelor, Adrian Câciu. [...] The post Ce-ai făcut, Câciu? appeared first on Cotidianul RO.

Ce-ai făcut, Câciu?
Sursă foto: Cotidianul.ro

Exemple de măsuri fiscale adoptate de Guvern, date de profesorul de economie Cristian Păun. Economistul dă vina pe ministrul Finanțelor, Adrian Câciu.

Dacă…
Dacă cineva se gândește să mai muncească câteva ore în plus peste norma de bază (2 ore în regim part time, de exemplu) pentru a scăpa de inflație, Câciu PSD s-a gândit la el și îi va aplica o taxare la nivelul unui salariu minim / 8 ore.
Dacă cineva se gândește să mai închirieze o cameră (o pensionară, de exemplu), va plăti mai mult pentru venitul din chirie. Cresc impozitele pe chirii cu 66% față de nivelul actual. Că.ci.. Câciu PSD.
Dacă cineva vrea să investească niște bani pentru a obține niște câștiguri suplimentare din dividende,, va plăti cu 60% mai mult. Căci… Câciu PSD.
Dacă cineva vrea să își deschidă o micro-întreprindere, ca să facă un venit suplimentar salariului pentru a supraviețui inflației,, fără să se angajeze în SRL-ul sau PFA-ul pe care îl creează (doar are salariu), va plăti mai mult. Căci… Câciu PSD.
Cu alte cuvinte, Câciu PSD s-a gândit să taxeze fix soluțiile care ne-ar salva de criza inflației! Să se salveze pe el, afundându-ne și mai tare pe noi. Să se pună pe el și specialii lui în fața celor care duc greul acestei perioade. Să nu ne dea multe șanse. Să nu ne dea multe opțiuni. Să ne blocheze orice variantă de scăpare. Să rămânem dependenți de el și cu mâna întinsă la mila lui…
Dacă cineva…
PS: Salvează-te dacă poți!, a scris Păun pe pagina sa de Facebook.

The post Ce-ai făcut, Câciu? appeared first on Cotidianul RO.