35.6 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăPosturi TVB1tv.roCe filme (mai) vedem la Netflix și HBO Max până la sfârșitul...

Ce filme (mai) vedem la Netflix și HBO Max până la sfârșitul lunii iunie

De cele mai mult ori pierzi cel puțin 15 minute încercând să îți dai seama ce vor Netflix sau HBO de la tine atunci când îți pun în față 15 feluri de categorii de filme și seriale care se schimbă de la o zi la alta în topul preferințelor. Și poate, pur și simplu, tu îți dorești doar să vezi un film cinstit.

NETFLIX oferă dramă, dragoste, fiori pe șira spinării și… un „hamster venit din întuneric”

„Spiderhead” este un thriller distopic SF care îl are ca protagonist pe Chris Hemsworth în rolul directorului unei închisori experimentale în care se testează produse farmaceutice misterioase pe deținuți. Printre deținuți se numără Jeff (Miles Teller) și Lizzy (Jurnee Smollett). Jeff și Lizzy formează o legătură specială, ceea ce face ca ei să fie supuși unor emoții psihologice halucinante și amuzante (pentru amatorii de umor negru).

„It” – Adaptarea primei jumătăți a romanului celebru al lui Stephen King urmărește un grup de puști tocilari care își petrec vara terorizați de personajul principal It, un monstru care își schimbă forma și care uneori mai iese din canalizare și de obicei nu cu gânduri bune. În fine, partea cea mai de groază este că răul poate să apară uneori sub forma unui balon.

În „Hustle” baschetul este personajul secundar după cel principal, jucat de Adam Sandler. Este cunoscut faptul că Sandler este un mare fan al baschetului în general, așa că era doar o chestiune de timp până să facă un film despre el. Sandler a ieșit în ultimii ani din rolurile ușoare și demonstrează încă o dată că e mai mult decât un bun comediant. Hustle este o dramă sportivă despre un scouter (căutător de talente) ratat care recrutează un jucător talentat din Spania în NBA.

„Chickenhare și hamsterul din întuneric” – un film de animație belgian (pentru toată familia) despre o creatură jumătate pui, jumătate iepure care tânjește să se integreze. Se bazează pe o serie de romane grafice, dintre care ultimul a apărut în 2009.

„Speed Kills” – un film despre viața lui Donald Aronow, un producător de ambarcațiuni de viteză care a avut o activitate secundară și în contrabanda cu droguri. Și e cu John Travolta.

„Misiune Imposibilă – Protocolul fantomă” – încă un film de acțiune cu Tom Cruise pe care-l putem urmări urcând pe exteriorul celei mai înalte clădiri din lume. Și chiar s-a lăudat mult cu cascadoria asta atunci când a apărut filmul pentru prima dată.

„Titanic” – awww, un film romantic, regizat de James Cameron, despre dragoste imposibilă la bordul celui mai mare vapor din lume. A câștigat toate premiile Oscar posibile și chiar a meritat să le câștige pentru că este Hollywood-ul cel mai pur.

HBO Max – documentare interesante și mult SF

„The Card Counter” cu Oscar Isaac în rolul unui fost militar (cu un trecut foarte întunecat) a cărui viață liniștită de meditație, jocuri de noroc și jurnale se complică atunci când întâlnește un puști (Tye Sheridan) care caută să se răzbune pe un dușman comun.

„The Janes” – documentarul realizat de Emma Pildes și Tia Lessin urmărește un grup de femei care au construit cu curaj o rețea clandestină care a contribuit la asigurarea accesului la avorturi sigure pentru persoanele cu sarcini nedorite. O organizație formată în opoziție directă cu legislația statului care interzicea avorturile.

„Navalny” – un documentar realizat în 2022 despre cea mai mare amenințare a lui Vladimir Putin – Alexei Navalny, unul dintre puținii politicieni și activiști din Rusia care se opun public guvernului rus. În calitate de om care îi mobilizează pe alții împotriva regimului totalitar al lui Putin, el a fost trecut pe lista neagră a presei controlate de stat și arestat de instanțe fictive, dar aceasta este partea ușoară a ceea ce este considerată cea mai periculoasă meserie din lume. În 2020, Navalny a fost otrăvit cu un agent neurotoxic creat în laborator și aproape a murit. El și susținătorii săi au arătat cu degetul spre Kremlin, care a negat orice participare.

„Bătrâni” – un thriller cu accente horror despre o familie aflată în vacanță care descoperă că plaja izolată și misterioasă pe care o vizitează îi face cumva să îmbătrânească rapid. Neavând cum să părăsească plaja, toată lumea este neputincioasă.

„Batman” – există două reacții generale la The Batman: fie crezi că este cel mai bun film cu Batman din toate timpurile, fie ți-e indiferent. Robert Pattinson îmbracă de data asta pelerina neagră a lui Bruce Wayne. Colin Farrell e Pinguinul malefic.

„Moarte pe Nil” – Croazierele nu sunt o idee bună în acest moment, dar adaptarea lui Kenneth Branaugh a celebrului roman din 1937 al Agathei Christie – da. Filmul are o sensibilitate de modă veche care îl face să devină o evadare relaxantă din rutina lui 2022.

„King Richard” – Will Smith a câștigat un Oscar pentru cel mai bun actor în acest film biografic despre Richard Williams, tatăl Serenei și Venus Williams. King Richard depășește limitele unui film tipic de acest gen prin realizarea unor scene de tenis spectaculoase.

„Dune: Prima parte” – Povestea science-fiction îl urmărește pe Paul Atreides (Timothée Chalamet), un tânăr membru al familiei regale, în timp ce familia sa este împinsă în lupta pentru o planetă care este singura sursă pentru cea mai valoroasă substanță din univers, spice. Desigur, în poveste sunt implicați și niște viermi giganți.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments