Ce ne-o mai aduce Dîncu și din Coreea

 Vasile Dîncu va face o vizită oficială în Republica Coreea. El are programate... [...] The post Ce ne-o mai aduce Dîncu și din Coreea appeared first on Cotidianul RO.

Ce ne-o mai aduce Dîncu și din Coreea
Sursă foto: Cotidianul.ro

Ministrul apărării naționale, Vasile Dîncu, va efectua, între 22 și 25 septembrie, o vizită oficială în Republica Coreea, anunță MApN.

„În program sunt incluse discuții bilaterale cu omologul sud-coreean, prilej cu care va fi semnată o Scrisoare de intenție prin care vor fi stabilite reperele încheierii unui Acord-cadru de cooperare în domeniul apărării între cele două țări. Cei doi miniștri vor aborda tematici referitoare la situația internațională de securitate, la perspectivele consolidării cooperării în cadrul organizațiilor internaționale, cadru asigurat de statutul Republicii Coreea de partener al Alianței Nord-Atlantice, și la sprijinul acordat Ucrainei”, potrivit comunicatului de presă.

De asemenea, ministrul Dîncu va avea întâlniri cu ministrul Administrației Programului de Achiziții pentru Apărare, cu președintele Comisiei pentru Apărare Națională și va vizita expoziția de tehnică şi armament DefExpo Korea 2022.

Pe agenda oficială figurează, de asemenea, o întâlnire cu reprezentanți ai comunității de români din Republica Coreea și vizitarea „War Memorial of Korea”.

După vizita lui Dîncu în Israel,

România, prima țară din Europa care ar putea cumpăra Iron Dome

The post Ce ne-o mai aduce Dîncu și din Coreea appeared first on Cotidianul RO.