34.8 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăPosturi TVB1tv.roCe note au luat vedetele la Bacalaureat? Andra, Adela Popescu și Gabriela...

Ce note au luat vedetele la Bacalaureat? Andra, Adela Popescu și Gabriela Cristea se pot lăuda cu rezultate extraordinare

Elevii din clasa a XII-a susțin în această perioadă examenul de Bacalaureat, iar multe multe celebrități își amintesc cu drag cum au reușit să treacă și ele prin aceeasi perioadă stresantă a vieții.

Adolescenții sunt nerăbădători să primească notele și să vadă dacă au șanse să urmeze o facultate pe care și-o doresc cu devărat.

Ce note au obținut vedetele la examenul de Bacalaureat

Unele vedete de la noi se mândresc cu notele obținute la examenul maturității, iar în prezent au cariere de succes. Andra, Adela Popescu și Gabriela Cristea se numără printre vedetele care au obținut note peste 9.

Andra la examenul de Bacalaureat a reușit să aibă rezultate extraordinare. Vedeta a avut media generală 9,07. La geografie a luat 7.07, iar la limba română și limba engleză a luat nota maximă. Jurata de la Românii au talent a terminat Liceul Economic A.D. Xenopol’  și a dat BAC-ul în anul 2005.

Gabriela Cristea a reușit să surprindă pe toată lumea cu rezultatele obținute la Bacalaurat. Prezentatoarea emisiunii de televiziune „Mireasa: Capriciile iubirii” a obținut o medie generală de 8,85.

Adela Popescu se numără și ea printre vedetele care au obținut o medie foarte bună. Vedeta de la Pro TV a avut o medie generală de 9,28 și a absolvit Liceul de Muzică ‘Dinu Lipatti’.

De asemenea, Andreea Tonciu este o altă vedetă care a reușit să surprindă pe toată cu notele obținute la examenul de Bacalaureat. Aceasta a avut o medie generală de 8.24, iar materia la care a avut cea mai mică notă a fost matematica, unde a primit nota 5.55.

Când se afișează rezultatele la Bac 2022

Cei peste 126.000 de candidați care s-au înscris la sesiunea din iunie a Bacalaureatului vor afla primele rezultate ale examenului pe 27 iunie.

Rezultatele la Bacalaureat 2022 sunt afișate de Ministerul Educației pe site-ul oficial, EDU.RO, dar și la avizierele unităților de învățământ pe data de 27 iunie 2022, până la ora 12:00.

În situația în care elevii consideră că au obținut la Bac 2022 note mai mici decât ar fi meritat, atunci pot cere ca lucrările lor să fie recorectate în perioada 28 și 30 iunie 2022, iar notele finale ale examenului de Bacalaureat 2022 vor fi făcute publice pe 1 iulie 2022.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments