Ce spune Nicoleta Nucă despre colegii din industria muzicală. „Tupeul ăsta trebuie să fie cu o limită, cu bun simț”

Nicoleta Nucă, în vârstă de 28 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din România. A participat la „Bravo, ai stil”, unde a făcut senzație cu ținutele ei, reușind să atragă admirația tuturor. Nicoleta a vorbit despre cum sunt oamenii din industria muzicală și cum felul ei de a fi nu a fost […]

Ce spune Nicoleta Nucă despre colegii din industria muzicală. „Tupeul ăsta trebuie să fie cu o limită, cu bun simț”
Sursă foto: Libertatea.ro

Nicoleta Nucă, în vârstă de 28 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din România. A participat la „Bravo, ai stil”, unde a făcut senzație cu ținutele ei, reușind să atragă admirația tuturor.

Nicoleta a vorbit despre cum sunt oamenii din industria muzicală și cum felul ei de a fi nu a fost apreciat. ”Cred că în mediul în care activez, în mod normal te ajuta să fii ceva mai cu tupeu.

2903278815917800323090562832764026525628286nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Dar cred că și tupeul ăsta trebuie să fie cu o limită cu bun simț. Adică eu cel puțin nu pot să șterg cu buretele educației pe care am primit-o acasă și personalitatea pe care mi-am dezvoltat-o în ani.

Și nici nu-mi doresc să mă schimb, doar pentru a plăcea sau a fi ajutată de cei din jur”, a declarat cântăreața, pentru Cancan.

Ce spune despre participarea la Bravo, ai stil!

Nicoleta Nucă spune că, deși show-ul „Bravo, ai stil!” nu a fost un format pe placul ei, experiența a ajutat-o să se dezvolte și să-și dea seama ce i se potrivește mai bine în ceea ce privește un proiect televizat.

„M-am împrietenit cu unii oameni și nu regret în nici un caz acest lucru, din cont. De asta și spin. Deși nu a fost o experiență poate în totalitate pe placul meu sau potrivit mie mai bine zis, totuși, cred că a fost o experiență bine-venită în viața mea, din care am avut ceva de învățat”, a spus Nicoleta pentru sursa citată.