Ce spune Răzvan Simion despre pretendenții fiicei sale: „Mă gândeam că o să fac ca toți dracii”

Răzvan Simion este foarte apropiat de copiii săi, iar după divorțul părinților aceștia vin des în București la tatăl lor. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a mărturisit că nu și-a imaginat niciodată că va fi atât de calm când vine vorba de pretendenții fiicei sale. Ianca mai are foarte puțin până la […]

Ce spune Răzvan Simion despre pretendenții fiicei sale: „Mă gândeam că o să fac ca toți dracii”
Sursă foto: Libertatea.ro

Răzvan Simion este foarte apropiat de copiii săi, iar după divorțul părinților aceștia vin des în București la tatăl lor. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a mărturisit că nu și-a imaginat niciodată că va fi atât de calm când vine vorba de pretendenții fiicei sale.

Ianca mai are foarte puțin până la vârsta majoratului, iar de multe ori când prezentatorul iese în oraș cu fata lui mulți cred că aceasta e iubita lui. Răzvan Simion este un tată foarte relexat și nu este deranjat de faptul că fiica lui are deja mulți admiratori.

„De ce să nu îmi vină să cred că am copiii așa mari? Ce mi i-a făcut altcineva? Asta e o unitate de măsură a experienței pe care o ai tu în viață. Faptul că ți-au crescut copiii și problemele s-au schimbat. Se spune: copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mai mari. Eu nu am avut nici probleme mici, nici probleme mari cu ei.

Acum e adevărat că avem în vară majoratul, avem chestii. Sunt incredibil de evoluat spiritual pentru ce mă gândeam eu că o să fiu. Sunt foarte docil, chiar aș putea spune, fără să fiu prost în a aprecia relațiile ei. Eu mă gândeam, când era ea mai micuță, că o să fac ca toți dracii, dar nu. Sper să mă țină chestii asta. Chiar ea mi-a zis că sunt surprinzător de calm”, a povestit prezentatorul TV pentru EGO.ro.

razvan-simion-si-ianca-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Vedeta de la Antena 1 știe că la un moment dat nu va mai putea petrece atât de mult timp cu copiii lui, pentru că aceștia vor crește și o vor lua pe drumul lor. Răzvan Simion încearcă să stea cât mai mult timp cu ei și să îi cheme în București. Tudor și Ianca au rămas să locuiască cu mama lor, Diana.

„Tot mersul ăsta al lucrurilor îmi pare într-un firesc pe care nu-l bănuiam despre mine pentru că știu cum făceam cu sora mea. Dar e interesant. Cresc și să vedem acum cum își iau zborul, care pe unde. Așa că august este luna noastră. De aceea nici nu luăm evenimente, nici nu facem alte proiecte de TV sau de alt gen, ci ne ducem să ne spălăm creierii”, a mai spus Răzvan.