Coloană de mașini de 10 kilometri pe Valea Oltului, după ce o fetiță a fost lovită de o mașină

Este trafic intens pe Valea Oltului, după ce o fetiță de 10 ani care a traversat neregulamentar strada, duminică, pe DN 7, în localitatea Racoviță a fost lovită de mașină. În urma incidentului, s-au format coloane lungi de mașini pe ambele sensuri de mers. Fetița a supraviețuit, dar e în stare gravă la spital, informează […]

Coloană de mașini de 10 kilometri pe Valea Oltului, după ce o fetiță a fost lovită de o mașină
Sursă foto: Libertatea.ro

Este trafic intens pe Valea Oltului, după ce o fetiță de 10 ani care a traversat neregulamentar strada, duminică, pe DN 7, în localitatea Racoviță a fost lovită de mașină. În urma incidentului, s-au format coloane lungi de mașini pe ambele sensuri de mers. Fetița a supraviețuit, dar e în stare gravă la spital, informează Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Incidentul a avut duminică după-amiază, la kilometrul 221+100 de metri, în localitatea Racoviță, județul Vâlcea. Circulația rutieră a fost blocată inițial pe ambele sensuri de mers. În jurul orei 16.00, a fost reluată, însă s-au format cozi de mașini de 10 kilometri, notează site-ul local Ora de Sibiu.

”Valorile de trafic au crescut semnificativ în urma accidentului, coroborat și cu numărul mare de autovehicule care se deplasează de obicei duminica pe Valea Oltului, în prezent fiind formate coloane lungi de vehicule, pe ambele sensuri de mers”, potrivit Infotrafic.