Cornel Nistorescu: România a căzut într-o capcană teribilă

Societatea românească se scufundă.  Nu mai este loc de discuții serioase. (...) România a căzut (...), a afirmat Cornel Nistorescu [...] The post Cornel Nistorescu: România a căzut într-o capcană teribilă appeared first on Cotidianul RO.

Cornel Nistorescu: România a căzut într-o capcană teribilă
Sursă foto: Cotidianul.ro

Cornel Nistorescu a fost invitatul emisiunii Marius Tucă Show de marți, 16 august, ediție transmisă live și de Gândul. Jurnalistul analizează, prin prisma experienței sale, mișcările de trupe de pe scena politicii românești.

Situația este scăpată total de sub control. Nu mai poți discuta un lucru serios. Societatea românească se scufundă.  Nu mai este loc de discuții serioase. Nnumai că nu mai este loc, nu ai nici parteneri. (…) România a căzut cu capul într-o capcană teribilă, într-o mare groapă”, a spus jurnalistul Cornel Nistorescu.

Gazetarul atrage atenția asupra unor aspecte des publicate pe cotidianul.ro: investițiile maghiare din Transilvania. dar și reacția autorităților române pe acest subiect:

Încet, încet, guvernul ungar se extinde pe teritoriul României. (…)Nici măcar în relațiile cu Ungaria nu sunt capabili să țină un echilibru. După părerea mea, sunt doar proști. Nu sunt făcuți pentru această poziție pe care o ocupă. Nu se poate să lași în fruntea României oameni care nu sunt în stare să spună NU la un moment dat. (…) Nici Iohannis nu are curajul să facă lucruri. Poziția lui este una blândă. Probabil, ceea ce mă îndoiesc, suntem pe drumul scoaterii UDMR-ului din guvern“.

 

 

The post Cornel Nistorescu: România a căzut într-o capcană teribilă appeared first on Cotidianul RO.