34.8 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roCristina Ich, despre relația zbuciumată cu Alex Pițurcă: „O perioadă groaznică”

Cristina Ich, despre relația zbuciumată cu Alex Pițurcă: „O perioadă groaznică”

Modelul Cristina Ich și fostul fotbalist Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, au o relație complicată, chiar dacă au împreună un băiețel, Noah, născut în octombrie 2019. Invitată la podcastul lui Radu Țibulcă, Cristina a vorbit pe larg despre situația din cuplu, dezvăluind momentele grele prin care a trecut și explică de ce a vrut să-și strângă tot și să plece de acasă.

Cristina Ich e una dintre cele mai cunoscute femei din România. Unul dintre cele mai apreciate fotomodele de la noi, cu zeci de apariții și ședințe foto la activ. Aceasta are o relație de mai bine de trei cu Alexandru Pițurcă, dar apele nu sunt tocmai liniștite între ei. Invitată la podcastul lui Radu Țibulcă, Cristina n-a evitat deloc să vorbească despre relația cu fostul fotbalist.

„A fost dragoste d-aia nebunească!”

„Foarte multe dintre întrebări sunt despre relația ta cu Alex”, a început Țibulcă discuția. „A fost o perioadă de tot rahatul”, a răspuns Cristina, care a oferit detalii despre momentele prin care a trecut. „Dacă nu-l aveam pe Noah (n.r. băiatul celor doi) îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine”, a continuat Cristina.

Ich subliniază faptul că relația lor a început să scârțâie pentru că a fost dragoste la prima vedere, iar cei doi nu știau nimic unul despre celălalt: „Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani. Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere. La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere”.

„De la Alex am doar inelul de logodnă”

Chiar dacă spune că s-a grăbit, Cristina vorbește la superlativ de omul care i-a dăruit un copil: „El este un om extraordinar, este un om minunat. Un suflet de n-am văzut. Un suflet extraordinar de bun, dar extrem de dificil. Iar noi semănăm extraordinar de mult! Doi oameni care sunt la fel s-au îndrăgostit, au făcut un copil și abia pe urmă au ajuns să se cunoască”.

„Oamenii se referă la Alexandru de zici că are 250 de kilograme cel puțin, un metru și-o măslină. Alex e un bărbat frumos, adică un bărbat de 1,90, arată incredibil la aproape 40 de ani. Și Alex vreun generos nu e. Cadouri de la el? De la el am inelul de logodnă și la revedere.

Nu e cadou, că trebuia să mi-l dea. Dacă se termină vreodată definitiv să-l ia una să vadă cu ce se alege. Dar eu vă invit de pe-acum. Eu apreciez că nu e un tâmpit să arunce cu banii în stânga și-n dreapta și nu mai știe de capul lui. El e foarte responsabil”, a mai spus Cristina.

„Știam ce mi-am luat, nu e vreo ușă de biserică”

Cristina spune că abia în timpul procesului de cunoaștere au început problemele între ei: „Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine”.

Întrebată „te-a înșelat”, Cristina a răspuns instant: „Aflam în secunda doi! Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică. Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat. El era cât de cât cunoscut și i-am tocat fiecare articol în parte! Pentru bărbații de genul ăsta sigur va exista o femeie care să-l potolească”.

Ce înseamnă „să-l potolești”? „Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi place viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Am trecut printr-o perioadă neagră”.

„Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic”

În timpul discuției cu Radu Țibulcă despre Alex Pițurcă, Cristina s-a referit la „asta cu înșelatul”. Fără să fie deloc întrebată de comediant.

„Am mai făcut bășcălie și-am spus că toți bărbații din viața mea m-au înșelat. Am zis la mișto! Ai impresia că sunt atât de proastă… Cum să fie o relație cu om care mă înșeală de dimineață până seară? Dar ce-mi lipsește o mână, îmi lipsește un picior, n-am destul păr?!

Am banii mei, am casa mea! Alex nu m-a luat din drum, nu m-a găsit pe drum. Eram într-o situația financiară bună. Mă întrețineam singură și nu-mi lipsește nimic. Omul nu m-a găsit în gunoi. Nu stau în relații unde sunt chinuită, eu stau undeva că-mi doresc să stau”, a explicat Cristina.„Eu mi-am trăit viața! Știu cum e să fii fericit, nefericit, depresiv, traumatizat. Nu mă gândesc acum că dacă nu sunt fericită îmi iau copilul și plec.

Nu! Mă gândesc și la copil să nu-i lipsească partea masculină atunci când se dezvoltă creierul lui. Nu pot să-l scot din meciul lui. Nu m-am înțeles cu niciun bărbat din relațiile mele! Puteau să fie două zile de pace, după începea războiul. Noi suntem doi oameni dificili, cu o personalitate puternică și ne place să facem tot ce ce dorim”, a mai povestit Cristina.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments