Cu ajunge să coste o zi de cazare la mare pentru o familie? Diferența de preț dintre Mamaia și Eforie Nord

Vârful sezonului estival aduce noi scumpiri pe litoral. Tarifele s-au majorat cu 10-15% atât la cazare, cât și la mâncare. Potrivit Digi24 pentru o zi de cazare, o familie cu patru membri plătește mai puțin […]

Cu ajunge să coste o zi de cazare la mare pentru o familie? Diferența de preț dintre Mamaia și Eforie Nord
Sursă foto: B1tv.ro

Vârful sezonului estival aduce noi scumpiri pe litoral. Tarifele s-au majorat cu 10-15% atât la cazare, cât și la mâncare. Potrivit Digi24 pentru o zi de cazare, o familie cu patru membri plătește mai puțin cu 300 de lei în Eforie Nord, decât în Mamaia.

Cât cheltuie o familie cu 4 membri în Eforie Nord?

Un hotel de 3 stele din Eforie Nord ajunge în această perioadă la 320 de lei, iar pentru oferta cu mic dejun, prețul se majorează până la 355 de lei. Pe lângă masă, care depășește 100 de lei, turiștii mai plătesc șezlongurile și consumația la plajă.

În total, pentru o zi petrecută pe plaja din Eforie Nord, o familie cu 2 adulți și 2 copii plătește aproximativ 900 de lei.

Cât cheltuie o familie care alege Mamaia?

La Mamaia, cazarea pentru o cameră similară ajunge la 400 de lei pe zi. O singură masă depășește 200 de lei, iar șezlongul costă peste 35 de lei pe zi.

În sudul stațiunii Mamaia, o familie formată din 2 adulți și 2 copii va plăti peste 1200 de lei pe zi pentru cazare, mese, acces la plajă și parcare. Ceea ce înseamnă că într-un weekend oamenii vor achita chiar și 2500 de lei.

În total, la Mamaia, o familie cu 2 adulți și 2 copii ar cheltui 1213 lei/zi.