Cum arată acum Kim Kardashian în costum de baie. Vedeta e într-o vacanță exotică cu cei patru copii ai ei

Kim Kardashian a atras atenția cu cele mai recente imagini pe care le-a postat pe rețelele de socializare. Vedeta internațională în vârstă de 41 de ani apare într-un costum de baie minuscul, cu formele la vedere. Kim se bucură zilele acestea de o vacanță exotică, în Insulele Turks şi Caicos, alături de cei patru copii […]

Cum arată acum Kim Kardashian în costum de baie. Vedeta e într-o vacanță exotică cu cei patru copii ai ei
Sursă foto: Libertatea.ro

Kim Kardashian a atras atenția cu cele mai recente imagini pe care le-a postat pe rețelele de socializare. Vedeta internațională în vârstă de 41 de ani apare într-un costum de baie minuscul, cu formele la vedere.

Kim se bucură zilele acestea de o vacanță exotică, în Insulele Turks şi Caicos, alături de cei patru copii ai ei, dar și de Khloe Kardashian, sora ei, care e însoțită de True, fata ei și a lui Tristan Thompson.

Vedeta și copiii ei, North, 9 ani, Saint, 6 ani, Chicago, 4 ani, și Psalm, 3 ani, s-au pozat împreună pe plajă, la apus. Kim Kardashian se bucură de timpul petrecut în familie, împreună au realizat fotografii pe care le vor avea drept amintire pentru totdeauna.

„Viață”, a fost mesajul pe care Kim Kardashian l-a transmis în dreptul pozelor cu copiii.

kim-kardashian-in-costum-de-baie-la-plaja-6Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Încă o dată, Kim Kardashian a atras atenția cu formele ei în costumul de baie negru și minuscul. Și-a pus formele în evidență, cele care au fost atent sculptate în cabinetul medicului estetician. Recent, Kim Kardashian a făcut o declarație controversată despre aspectul ei. A spus până unde ar fi dispusă să meargă pentru a arăta tânără.

În timp ce își promova noua linie de îngrijire a pielii în nouă pași, SKKN, Kim Kardashian a susținut că „ar încerca orice pentru a arăta mai tânără”. Nu a exagerat când a spus orice. „Dacă mi-ai spune că ar trebui să mănânc zilnic fecale pentru a arăta mai tânără, aș face asta”, a susținut vedeta râzând. „Chiar aș putea”, a mai adăugat ea.

După declarațiile ei, fanii au reacționat pe rețelele de socializare: „Sincer, nu mă surprinde faptul că Kim Kardashian a spus că ar mânca rahat pentru a arăta mai tânără pentru că eu cred că a făcut altele și mai și de atât”.

„Haideți să normalizăm faptul că e ok să îmbătrânim. Singurul motiv pentru care ai vrea să fii tânăr pentru totdeauna este acela că nu ești fericit cu viața pe care o ai. Și când mă gândesc că asta vine de la cineva atât de bogat…”