Cum arată „pantofii de bere”. Sunt dotați inclusiv cu desfăcător de sticle

Producătorul olandez Heineken lansează pantofii sport Heinekicks, cu talpă umplută cu bere adevărată și dotați cu desfăcător de sticle. Ei sunt realizați de un renumit designer care a lucrat cu personalități precum bashetbalistul LeBron James sau celebrul rapper Drake, relatează Blick. După ce a recomandat consumul responsabil de alcool, managementul companiei olandeze a distribuit, pe […]

Cum arată „pantofii de bere”. Sunt dotați inclusiv cu desfăcător de sticle
Sursă foto: Libertatea.ro

Producătorul olandez Heineken lansează pantofii sport Heinekicks, cu talpă umplută cu bere adevărată și dotați cu desfăcător de sticle. Ei sunt realizați de un renumit designer care a lucrat cu personalități precum bashetbalistul LeBron James sau celebrul rapper Drake, relatează Blick.

După ce a recomandat consumul responsabil de alcool, managementul companiei olandeze a distribuit, pe pagina de Twitter, un videoclip cu noua invenție.

Fiecare pereche are o parte superioară verde, cu accente argintii și roșii. Talpile pantofilor sunt injectate cu bere blondă Heineken. Un deschizător de sticle metalic detașabil este, de asemenea, încorporat în limba pantofilor.

Te plimbi pe bere!

„Bere pentru talpa ta… Nu sunt pantofii tăi de zi cu zi, dar nu în fiecare zi poți să te plimbi pe bere”, se arată în explicația postării.

Internauții au fost curioși să afle mai multe despre acest design nou de adidași, iar mulți și-au exprimat dorința de a achiziționa o pereche.

„Pot să beau berea?”

Cineva a întrebat chiar dacă berea din talpă poate fi băută!

Au fost create doar 32 de perechi, însă nu au fost furnizate detalii despre prețul „pantofilor de bere”.