Cum se menține Cătălin Botezatu în formă la 55 de ani. „Am un meniu special acum pentru că vreau să fiu sănătos”

Cătălin Botezatu are 55 de ani, însă se menține într-o formă de invidiat, în ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima vreme. Designerul a fost operat de cancer și are 5 stenturi montate la inimă. Acesta a dezvăluit ce face pentru a arăta impecabil. „Am un meniu special acum pentru că vreau […]

Cum se menține Cătălin Botezatu în formă la 55 de ani. „Am un meniu special acum pentru că vreau să fiu sănătos”
Sursă foto: Libertatea.ro

Cătălin Botezatu are 55 de ani, însă se menține într-o formă de invidiat, în ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima vreme. Designerul a fost operat de cancer și are 5 stenturi montate la inimă. Acesta a dezvăluit ce face pentru a arăta impecabil.

„Am un meniu special acum pentru că vreau să fiu sănătos și atunci mi-am dat seama că nu trebuie să mai mănânc că un animal, tot felul de animale.

6916211726262723740837537912167243494981632nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Am început vara prin a mânca fără carne, totul fără carne, din când în când puțin pește alb, fără grăsimi, fără prăjituri, ceea ce e groaznic, fără pâine, din când în când puțină focaccia așa de gust.

Mănânc foarte multe legume, risotto de toate felurile, folosesc doar ulei de măsline, mănânc salată multă și cam atât”, a mărturisit Bote pentru Click!

„Mă cântăresc foarte rar să văd, așa, ce greutate mai am. Știi când mă cântăresc? Când văd că anumite haine mai fit îmi sunt largi, atunci zic „Opa”.

Am slăbit vreo 6 kilograme, dar așa, fără să fac nimic, de la începutul verii până acum”, a mai adăugat Cătălin Botezatu pentru sursa citată.