Dan Negru a făcut lista invitaților. Nu vrea vedete care acceptă orice umilință

Dan Negru are un succes neașteptat cu noua emisiune „Jocul cuvintelor”, pe care o prezintă la Kanal D. Acest lucru pare să se datoreze atât flerului său personal, experienței de peste 20 de ani, dar […]

Dan Negru a făcut lista invitaților. Nu vrea vedete care acceptă orice umilință
Sursă foto: B1tv.ro

Dan Negru are un succes neașteptat cu noua emisiune „Jocul cuvintelor”, pe care o prezintă la Kanal D. Acest lucru pare să se datoreze atât flerului său personal, experienței de peste 20 de ani, dar și cunoașterii nevoilor publicului.

Prezentatorul a fost criticat pentru că printre concurenți nu se numără și vedete. Explicația le-a închis gura curioșilor.

„Azi mi se par mult mai ofertanți oamenii obișnuiți, simpli. Văd vedete care acceptă umilința în tot soiul de producții tv, acceptă să facă tumbe în bazine de înot, să bea urină de vacă prin India, să fie filmate dormind în condiții mizere prin Dominicană. Știu cum e, le-am inventat acum vreo 20 de ani. Sigur, există și o elită, n-o să-i vezi umilindu-se pe Hagi sau pe Halep. Dar tocmai pentru că e un amestec bizar de vedete, care acceptă orice umilință la tv și ceilați, eu prefer în perioada asta oamenii simpli”, a declarat Dan Negru pentru Ego.ro.