34.8 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roDaniel Buzdugan, cu ochii în lacrimi. Care este cea mai dură amintire...

Daniel Buzdugan, cu ochii în lacrimi. Care este cea mai dură amintire a sa: „Lucram la radio și am aflat că bunica mea nu mai este”

Daniel Buzdugan a izbucnit în lacrimi în curtea casei în care a copilărit. Prezentatorul de la Radio ZU a mărturisit că a aflat că bunica lui s-a stins din viață când lucra la radio.

Imagini absolut emoționante, emoții trăite intens de Daniel Buzdugan în curtea casei în care a copilărit. Prezentatorul radio a spus care este cea mai dură amintire pe care o are, dar care era și felul preferat de mâncare.

Daniel Buzdugan a crescut la țară, în casa bunicilor din Stănița – Neamț, loc și spațiu în care a ajuns ieri, în timpul campaniei RADIOAVENTURA, Turul României cu Autorulota ZU, campanie care se desfășoară până pe 2 iulie, live pe toate platformele Radio ZU.

Actorul ieșean nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când și-a îmbrățișat unchiul și mătușa „aplecați” de ani și de muncă.

„Nu știu când au trecut atâția ani. Una dintre cele mai puternice amintiri a fost aceea în care lucram la radio și am aflat că bunica mea nu mai este. Bunica, persoana care l-a așteptat pe bunicul să se întoarcă din Armată, iar el nu s-a mai întors. Și unul dintre lucrurile pe care mi le doresc tare e să ajung în locul unde bunicul și-a trăit ultimele clipe.”, a spus Daniel Buzdugan, cu multă emoție.

Simpaticul DJ-i Radio ZU, care anul acesta împlinește 51 de ani, și-a amintit care era felul de mâncare preferat, informație confirmată și de mătușa lui, o doamna „aplecată” de ani, dar cu mintea extrem de ageră.

„Doamne, lui Daniel îi plăcea să bea cafea și să mănânce turte. Puteam să-i dau toată ziua doar asta și nu mai voia altceva!”, a povestit mătușa actorului.

daniel-buzdugan-4Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Despre Radioaventura

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Vlad Drăgulin și Tea Teodorescu au plecat în călătoria care străbate România.

În perioada 19 iunie – 2 iulie, Radio ZU vine în orașul tău. Dar ce este o Aventură fără party-uri cu #MuzicaAia Vara asta, RadioAventura vine cu un party cum numai Radio ZU știe să facă!

Pe 1 iulie, la K Tribute Podu Olt, Brașov,se face un super party cu #MuzicaAia la final de RadioAventura 2022. Mihai Morar și Daniel Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea au pregătit un boost de voie bună și energie, DJ Popoviciu promite un mix de zile mari, cu hituri vechi și noi, iar Spike si Andia vor întregi distracția astfel încât ca toată lumea să petreacă până dimineața.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments