De ce Alexia Eram, fiica Andreei Esca, nu vrea să preia afacerile familiei: „Mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor”

Alexia Eram, în vârstă de 21 de ani, este extrem de ambițioasă și își face o carieră fără să se folosească de numele mamei sale. Fiica Andreei Esca nu vrea să preia afacerile familiei și are alte planuri legate de viitorul ei. Alexia Eram a absolvit „University For the Creative Arts”, din Londra, unde a […]

De ce Alexia Eram, fiica Andreei Esca, nu vrea să preia afacerile familiei: „Mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor”
Sursă foto: Libertatea.ro

Alexia Eram, în vârstă de 21 de ani, este extrem de ambițioasă și își face o carieră fără să se folosească de numele mamei sale. Fiica Andreei Esca nu vrea să preia afacerile familiei și are alte planuri legate de viitorul ei.

Alexia Eram a absolvit „University For the Creative Arts”, din Londra, unde a studiat Marketing, Publicitate și Relații publice, însă fiica Andreei Esca nu vrea să activeze în domeniu. Tânărei îi surâde mai mult ideea de a urma cariera mamei sale decât pe cea a tatălui său.

În mediul online, iubita lui Mario Fresh este unul dintre cei mai apreciați creatori de conținut și este urmărită de sute de mii de oameni. Momentan, Alexia nu are de gând să intre în afaceri alături de Alexandre Eram și mărturisește că îi place mai mult să fie în lumina reflectoarelor.

„Momentan, nu știu, poate fac un curs sau un master. Vreau să continui pe parte de social media cu toate proiectele pe care le am momentan, vreau să evoluez pe toate planurile astea. Poate îmi deschid și eu ceva. Pe partea de business, nu cred că o să fac asta. Mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor, de ce să vă mint. Mi-ar plăcea mai mult să merg spre direcția mamei mele, cu o emisiune ceva, decât pe cea a tatălui cu business-uri. Poate Aris că el mai mult pe business”, a povestit Alexia pentru EGO.ro.

alexia-eram-3Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Aș vrea să fac o colecție de cosmetice”

În urmă cu ceva timp, ea a lansat un ruj, iar mulți au crezut că aceasta o va lua pe urmele lui Kylie Jenner, care s-a îmbogățit după ce și-a lansat propria linie de cosmetice.

„Aș vrea să fac o colecție de cosmetice. Acum câțiva ani am început cu un ruj, dar atunci eram mai mică, eram încă la facultate. Mai ales că acum am făcut și eu un curs de automachiaj și încep să învăț mai multe despre machiaj, așa că cine știe când vine lansarea. La un milion de urmăritori fac o colecție”, a mai declarat Alexia.

Recent, fiica Andreei Esca a luat permisul de conducere, însă momentan nu are propria mașină. Pentru început, Alexia Eram va conduce mașina iubitului ei, Mario Fresh.

„Nu am avut timp până acum, am fost tot plecată, am tot amânat, dar în sfârșit astăzi (n.r. miercuri) am dat și traseul și l-am luat. Nu o să mai plec în Londra, sincer, dar poate o să mai fac un Master sau un curs, dar nu în Marea Britanie. Așa că nu o să fiu nevoită să mă obișnuiesc cu stilul lor de condus. Bine, întâi să mă obișnuiesc aici și după aceea „pe dreapta”. Nu îmi e teamă să conduc, chiar sunt super ok. Mi-a fost mai teamă la examenul de teorie decât la proba de condus. Mario a zis că o să mă lase să-i conduc mașina”, a mai completat Alexia pentru sursa mai sus menționată.