34.8 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roDenisa, soția lui Flick, a născut o fetiță. Ce nume i-au ales...

Denisa, soția lui Flick, a născut o fetiță. Ce nume i-au ales micuței: „Cuvintele nu pot transpune emoția și bucuria”

Denisa, soția lui Flick, a născut joi, 23 iunie, o fetiță perfect sănătoasă. Cei doi părinți au postat pe rețelele de socializare o poezie emoționantă pentru fiica lor.

Așteptarea a luat sfârșit! Flick a devenit tată pentru prima dată. Denisa Filcea a născut joi o fetiță perfect sănătoasă și a primit numele Eva Maria. Fostul prezentator de la Radio ZU a compus o poezie emoționantă pentru micuță.

„Visul devine realitate
Fiindcă de azi încolo este
O inimă în plus ce bate
Lâng-ale noastre, în poveste.

Cuvintele nu pot transpune
Emoția și bucuria
De-a ține-n brațe o minune.
Bine-ai venit, Eva Maria! ❤️”, a scris Flick pe una dintre rețelele de socializare.

denisa-flick-a-nascutIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cei doi au ținut până acum secret sexul bebelușului, iar vestea i-a bucurat pe fani. Pe rețelele de socializare, fanii au lăsat sute de mesaje cu felicitări.

Denisa Filcea a făcut câteva declarații cu ceva timp înainte de a naște și spunea cât de important este pentru ei că vor deveni părinți. Cuplul și-a dorit mult un copil, astfel că visul lor a devenit realitate.

„A deveni părinți este un pas foarte important pentru mine și soțul meu. Suntem conștienți de faptul că acest lucru este special și unic pentru noi. Nu ne face pe noi speciali în fața nimănui. Sute de copii se nasc în fiecare minut. Nu sunt de acord cu persoanele care spun că devii cu adevărat femeie doar după ce devii mamă. Din contră, mi se pare extrem de limitat să afirmi așa ceva.

Eu respect, susțin și empatizez cu fiecare femeie în parte, indiferent de vârstă, care până în momentul de față sau multe nu vor avea niciodată copii. Sunt recunoscătoare pentru această binecuvântare din viața noastră și cea mai mare realizare din cuplul nostru. Noi facem lucrurile doar pentru noi”, a spus recent Denisa.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments