Detalii despre starea de sănătate a Natașei Raab: „Acum toți medicii ridică din umeri”

Natașa Raab, în vârstă de 69 de ani, a fost diagnosticată în urmă cu mai mult timp cu boala Parkinson. Actrița și-a petrecut ziua de naștere alături de buna ei prietenă, Viki, care a făcut câteva declarații despre starea de sănătate a acesteia. Viki, prietena de suflet a Natașei Raab, a vorbit într-un interviu pentru […]

Detalii despre starea de sănătate a Natașei Raab: „Acum toți medicii ridică din umeri”
Sursă foto: Libertatea.ro

Natașa Raab, în vârstă de 69 de ani, a fost diagnosticată în urmă cu mai mult timp cu boala Parkinson. Actrița și-a petrecut ziua de naștere alături de buna ei prietenă, Viki, care a făcut câteva declarații despre starea de sănătate a acesteia.

Viki, prietena de suflet a Natașei Raab, a vorbit într-un interviu pentru ego.ro despre starea de sănătate a actriței, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson.

„Natașa este cu noi, la căsuța noastră de la țară, la aer curat. O serbăm cu tort, pui la cuptor, turtițe calde și cu ardei copți. Boala din păcate stagnează. Vorbește foarte greu, iar cu mersul nu se mai descurcă deloc. Cu tratamente, am tot sperat. Dar nici neurologii nu știu, ridică din umeri, nu mai speră. De fapt, acum toți medicii ridică din umeri, oriunde te-ai duce. Mai bine mori, decât să ajungi prin spitale”, a spus prietena actriței.

natasa-raab-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Natașa Raab este dezamăgită că a fost uitată de colegii de breaslă și doar câțiva și-au amintit să-i ureze „La mulți ani!”. „Dintre marii artiști nu a sunat-o mai nimeni, doar câțiva prieteni. Cei de vârsta dânsei poate că au și ei problemele lor, iar cei tineri nu o mai cunosc”, a mai spus Viki, prietena de suflet a actriței, pentru sursa mai sus menționată.

Natașa Raab e una dintre cele mai apreciate actrițe în România, ea fiind cunoscută publicului larg și pentru personajul Coana Chiva, dintr-o reclamă la iaurt.

Chiar anul trecut, în ciuda afecțiunii sale, Natașa Raab a filmat încă o reclamă pentru firma de lactate. „A venit întreaga echipă la mine acasă, am filmat, apoi vocea am compus-o din bucăți, la montaj, din vocea mea, de anii trecuți, dar și de acum. Am repetat de multe ori prin casă: ”Prea bun, prea ca la țară!”, ca să iasă totul perfect””, a mai spus actrița.