32.3 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roDiscursul lui David Popovici pentru fanii din Ungaria, după ce a câștigat...

Discursul lui David Popovici pentru fanii din Ungaria, după ce a câștigat medalia de aur la Budapesta: „Mă bucur că suntem vecini. Mulți români pot veni aici în vizită”

După cele două medalii de aur cucerite la Campionatele Mondiale de natație, în probele de 100 și 200 de metri liber, David Popovici, în vârstă de 17 ani, le-a vorbit fanilor din Ungaria, potrivit GSP. Campionul român a fost felicitat pentru performanța sa de mai multe personalități din natație.

Imediat după cea de-a doua medalie obținută la Budapesta, David a fost asaltat de sute de fani, printre care și mulți copii magiari. Sportivul român a scos din ghiozdan mai multe căști de antrenament, le-a semnat, apoi le-a oferit cadou acestora.

„Vă mulțumesc pentru modul în care ați găzduit această competiție. Sunteți grozavi.”, a spus David Popovici presei din Ungaria, într-un interviu.

„Aveți o țară foarte frumoasă. Cred că sunt aici pentru a treia oară. Mă bucur că suntem vecini. Mulți români pot veni aici în vizită”, a mai spus acesta.

https://www.youtube.com/watch?v=Pupd4waalb0&t=25s

Maghiarul Nandor Nemeth, în vârstă de 22 de ani, cel clasat pe locul 6 în finala probei de 100 de metri, a prevăzut succesul românului, iar Popovici l-a complimentat la rândul lui.

„Este un tip grozav. A fost o onoare să concurez împotriva lui”, a spus sportivul român.

Întrebat ce nume mari i-au scris după cele două performanțe ale sale, David a spus că a fost felicitat de Cesar Cielo Filho, cel mai premiat înotător din istoria Braziliei, de 6 ori campion mondial și deținător a două recorduri, și de francezul Alain Bernard, cvadruplu medaliat olimpic.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments