Doi bebeluși, uciși în accidentul cu cinci morți de pe o șosea din Bulgaria. Unul dintre ei mergea să fie botezat

Cinci persoane au murit într-o coliziune frontală între două mașini pe șoseaua Pleven-Lovech, în apropiere de satul Brestovets. Printre victime sunt doi bebeluși. Accidentul a avut loc sâmbătă, la ora 14:25, relatează site-ul televiziunii bulgare Nova. Purtătorul de cuvânt al Direcției Regionale a Ministerului Afacerilor Interne din Pleven, Mariana Tsvetkova, a confirmat că un autoturism […]

Doi bebeluși, uciși în accidentul cu cinci morți de pe o șosea din Bulgaria. Unul dintre ei mergea să fie botezat
Sursă foto: Libertatea.ro

Cinci persoane au murit într-o coliziune frontală între două mașini pe șoseaua Pleven-Lovech, în apropiere de satul Brestovets. Printre victime sunt doi bebeluși. Accidentul a avut loc sâmbătă, la ora 14:25, relatează site-ul televiziunii bulgare Nova.

Purtătorul de cuvânt al Direcției Regionale a Ministerului Afacerilor Interne din Pleven, Mariana Tsvetkova, a confirmat că un autoturism Volkswagen Golf, condus de un bărbat în vârstă de 60 de ani, a lovit frontal un Opel la volanul căruia era un bărbat de 31 de ani.

În urma impactului, șoferul Volkswagenului și un băiețel de nici un an, pasager în vehicul, au murit. O pasageră în vârstă de 51 de ani a fost rănită și a fost internată la spitalul din Pleven.

Șoferul celuilalt autoturism implicat în accident a murit și el, precum și o femeie de 54 de ani și un bebeluș de 7 luni, Martin, fiul șoferului. Mama bebelușului, în vârstă de 21 de ani, a fost dusă în stare critică la spital.

Familia tânără se deplasa spre Mănăstirea Troian, pentru botezul copilului, acest lucru fiind confirmat de reprezentanții mănăstirii.

„Au fost aduse două femei. Au fost aduse în stare gravă. Una dintre ele, cea tânără, are o vertebră cervicală ruptă și un braț rupt. Cealaltă are o leziune cerebrală, hemoragie și un picior rupt. Problemele ortopedice sunt depășite. Mai avem cele neurologice. Le monitorizăm și le tratăm. În astfel de accidente, primele 24 de ore sunt foarte importante”, a declarat Momchil Tsvetkov, purtătorul de cuvânt al spitalului din Pleven.

Site-ul Bulgaria Posts scrie că vinovat de accident ar fi șoferul în vârstă de 60 de ani. El se întorcea alături de soția lui și de nepoțel de la un ștrand și mergeau spre Pleven. Ipoteza poliției e că bărbatului i s-a făcut rău la volan, iar acul kilometrajului a rămas blocat la 110 km/h, după impact.