34.8 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăPosturi TVB1tv.roDoliu în muzica românească! Unul dintre fondatorii trupei Compact s-a stins din...

Doliu în muzica românească! Unul dintre fondatorii trupei Compact s-a stins din viață

Leluț Vasilescu, toboșarul cunoscutei formații Compact s-a stins din viață, joi, după o grea luptă împotriva unei boli necruțătoare.

Trupa Compact e una dintre cele mai cunoscute formații de rock din România, fiind formată în 1977. Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie.

A murit unul dintre fondatorii trupei Compact

Dorin Nicolae Lojigan, primarul orașului Câmpia Turzii, a fost cel care a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

„Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu. Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare!

Cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzii era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată.

În acest moment trist, pentru familia Vasilescu și pentru toți fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanțe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Leluț „Megastarul” Vasilescu!

Dumnezeu să-l odihnească întru Slava Sa!”, a transmit primarul orașului Câmpia Turzii pe pagina sa de Facebook.

„Colegi de 40 de ani, am locuit 20 de ani in aceeași cameră, am cântat mii de spectacole împreună … acum simt un gol în suflet, dar sunt liniștit că a plecat într-o lume mai bună. Dragul meu prieten, Leluț Vasilescu, drum bun!”, transmite și artistul Adrian Ordean.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments