19.4 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roEla Crăciun a sunat la Poliție, în urma unui incident petrecut în...

Ela Crăciun a sunat la Poliție, în urma unui incident petrecut în trafic. „A început să pună o frână bruscă, a dat cu pumnii în volan”

Ela Crăciun a avut parte zilele acestea de o întâmplare neplăcută în trafic. O cursă aparent normală s-a transformat în scurt timp în ceva total neașteptat pentru Ela Crăciun, prezentatoarea tv fiind supusă unui comportament revoltător de către un șofer, de la o cunoscută aplicație de transport persoane.

,,Am fost extrem de nervoasă, pentru că am ajuns să plătesc pentru niște servicii neonorate și chiar pentru abuzul la care am fost supusă. După ce am făcut comandă pentru o mașină, nu apuc să ajung la colțul străzii că am mutat telefonul de pe speaker, pentru a nu deranja.

Nici mie nu îmi face plăcere ca cineva să îmi asculte convorbirile private. În același timp, șoferul a început să țipe la mine să închid difuzorul telefonului. După 3-4 minute, la finalul convorbirii mele telefonice, mi-am cerut scuze pentru incident, moment în care șoferul a luat foc.

283962205554801599428050496444209729802295n-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

A început să pună o frână bruscă, a dat cu pumnii în volan, a vorbit extrem de urât, iar la prima intersecție oprește și mă dă jos din mașină. Am sunat la 112 și am reclamat prezența unui șofer periculos pe stradă”, a declarat Ela Crăciun, vizibil marcată de această situație.

,,Ce m-a supărat cel mai tare este faptul ca eu o aduc pe fiica mea acasă de multe ori, cu mașina furnizată de această aplicație. Am fost pusă în pericol de un om care nu și-a putut lăsa acasă problemele. Numai gândul că ar putea fi și ea în pericol, mă înspăimântă de-a dreptul”, a concluzionat Ela Crăciun.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments