Elena Gheorghe, clipe de coșmar din cauza anxietății și a atacurilor de panică: „M-am speriat teribil, credeam că nu mai e cale de scăpare”

Elena Gheorghe a trecut prin clipe de coșmar din cauza anxietății și a atacurilor de panică. Artista a reușit în cele din urmă să treacă peste acea perioadă grea din viața ei, deși credea inițial […]

Elena Gheorghe, clipe de coșmar din cauza anxietății și a atacurilor de panică: „M-am speriat teribil, credeam că nu mai e cale de scăpare”
Sursă foto: B1tv.ro

Elena Gheorghe a trecut prin clipe de coșmar din cauza anxietății și a atacurilor de panică. Artista a reușit în cele din urmă să treacă peste acea perioadă grea din viața ei, deși credea inițial că nu am are cale de scăpare.

Cântăreața a vorbit cum a reușit să depășească acele momente dificile și  prin ce stări a fost nevoită să treacă în acea perioadă, într-un interviu pentru Viva.ro.

Elena Gheorghe, clipe de coșmar din cauza anxietății și a atacurilor de panică

Întrebată despre cum a reușit să treacă peste momentele grele din viața ei, Elena Gheorghe a recunoscut că „Oh, da! Le-am experimentat pe toate de-a lungul vieții. Și anxietate, și frici, și atacuri de panică, și toate cele. În prima fază, m-am speriat teribil, credeam că nu mai e cale de scăpare, dar cu timpul, citind, vorbind cu oameni înțelepți, mi-am dat seama că totul se rezumă la credință și recunostință, pentru că de aici vine echilibrul fiecăruia dintre noi. Tuturor celor ce se confruntă cu orice problemă de sănătate, asta după ce au consultat un medic, căci este neapărat nevoie să-și cunoască problema, le recomand cu drag să parcurgă Jocul Magic.

Este cea mai ușoară metodă de a te pune pe picioare și e și gratis. Este un program de 28 de zile ce te învață să gândești altfel, te ajută să găsești calea cea bună în orice situație în care te afli, bazându-se doar pe recunoștință. Îl găsiți la mine pe Instagram.” a mai spus vedeta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ELENA (@elenagheorgheofficial)

Cât despre cum e viața de mămică, artista a specificat că „Nu e ușor deloc și, dacă ai avea toate ajutoarele din lume, tot nu e ușor. Pentru copii nimeni nu ține loc de mamă și de tată. Iar după această pandemie, când s-a creat o legătură atât de strânsă între noi, e foarte greu să înțeleagă că trebuie să mai și muncim. Mulțumesc Lui Dumnezeu că avem bunici și bonă, că altfel chiar era imposibil.

Sunt zile când ajung epuizată de la evenimente, după drumuri lungi și nopți nedormite, și abia aștept să vin acasă să mă odihnesc, dar nu prea am cum, pentru că ei au nevoie de atenția noastră, de iubirea noastră. Însă nu mă plâng, trăim intens tot ce se întâmplă și mă bucur de fiecare moment în parte, iar de dormit, mai dorm prin mașină, avion, mai adorm și la make-up, așa… ciupitativ.” a spus Elena Gheorghe.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ELENA (@elenagheorgheofficial)