Fostul rugbist britanic Ricky Bibey este bărbatul găsit mort în Italia, într-o cameră de hotel din Florența

Fostul jucător de rugby Ricky Bibey a fost depistat de presa italiană drept britanicul în vârstă de 40 de ani găsit mort sâmbătă într-un hotel din Florența, informează BBC. Bărbatul a fost găsit de personalul hotelului alături de o femeie de 43 de ani, grav rănită, despre care se crede că este partenera sa. Femeia […]

Fostul rugbist britanic Ricky Bibey este bărbatul găsit mort în Italia, într-o cameră de hotel din Florența
Sursă foto: Libertatea.ro

Fostul jucător de rugby Ricky Bibey a fost depistat de presa italiană drept britanicul în vârstă de 40 de ani găsit mort sâmbătă într-un hotel din Florența, informează BBC.

Bărbatul a fost găsit de personalul hotelului alături de o femeie de 43 de ani, grav rănită, despre care se crede că este partenera sa. Femeia a fost transportată la spitalul Careggi din Florența.

Până în prezent nu există nicio confirmare oficială a circumstanțelor decesului lui Ricky Bibey, însă se pare că acesta a murit în timp ce se afla în vacanță în Italia.

Ricky Bibey și partenera sa s-au cazat la hotelul de patru stele Continentale, din centrul istoric al Florenței, după ce ar fi sosit în Florența vineri seara.

Ulterior, sâmbătă, poliția locală și echipele de criminalistică au fost văzute la hotel, după ce personalul a alertat poliția.

Un purtător de cuvânt al Oficiului pentru Externe, Commonwealth și Dezvoltare (FCDO) a declarat: „Suntem în legătură cu poliția italiană în urma morții unui britanic la Florența”.

Rugbistul britanic a activat în carieră la cluburile St Helens, Wigan Warriors, Leigh Centurion, Wakefield Trinity și Oldham. Wigan și St Helens, i-au adus un omagiu fostului rugbist.

„Este o veste extrem de tragică, iar gândurile, rugăciunile și dragostea mea merg către toată familia lui Ricky”, a spus Derek Beaumont, patronul clubului Leigh Centurions.

Foto: Profimedia