32.3 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăPosturi TVB1tv.roGiurgiu: Camioanele care ies din România au de aşteptat 180 de minute...

Giurgiu: Camioanele care ies din România au de aşteptat 180 de minute la frontieră

Camioanele care ieş din România, prin PTF Giurgiu, formează o coadă de şapte kilometri, timpul de aşteptare pentru controlul de frontieră fiind de 180 de minute, din cauza lucrărilor de pe partea bulgară a Podului Prieteniei.

„Ca urmare a lucrărilor la Podul Prieteniei care sunt executate pe partea bulgară a podului, pe pod se circulă semaforizat pe o singură bandă atât pentru autoturisme cât şi pentru camioane.

La acest lucru se adaugă numărul mare de mijloace de transport atât camioane cu marfă, cât şi autoturisme care se deplasează în străinătate, pentru vacanţe, motiv pentru care timpul de aşteptare la camioane a ajuns la 180 de minute pe sensul de ieşire din ţară prin PTF Giurgiu şi la 40 de minute pentru autoturisme, iar la intrarea în ţară, timpul de aşteptare este de 40 de minute pentru camioane şi de zece minute pentru autoturisme’, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Raluca Dumitrache.

Lucrările de reabilitare anunţate de partea bulgară la Podul Prieteniei ar trebui să se încheie în data de 26 iunie, dar este posibil ca perioada să fie prelungită.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments