34.8 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roHoroscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1...

Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022

Citește Horoscop săptămânal Balanță. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Balanță și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Balanță – 25 iunie – 1 iulie 2022

Între 25 și 26 iunie revin în prim-planul preocupărilor Balanțelor chestiunile financiare sau de recuperare a unor bunuri pe fondul unor informații care îi determină să întrebe, să ceară explicații cu privire la stadiul demersurilor făcute de ei oficial.

Între 26 iunie, după ora 2:14′, și 28 iunie la prânz, perioadă bună, excelentă chiar, pentru ca nativii să progreseze prin lecturi, studiu individual, participarea la cursuri de perfecționare, lecții particulare cu un maestru, în cadrul cărora își pot îmbogăți nivelul de cunoaștere, de înțelegere sau de transpunere în practică a unei pregătiri teoretice.

Dialog util cu instituțiile statului din țară sau din străinătate care organizează cursuri de vară, workshop, cursuri demonstrative pe termen scurt (de la două-trei zile până la maximum o lună).

Între 28 iunie, după ora 14:54′, și începutul zilei de 1 iulie, sectorul carierei va sta sub semnul Lunii Noi în Rac, din 29 iunie, care va pune un accent major pe funcție, loc în societate, progres profesional, debut, imagine publică. Se va încheia un ciclu deschis în vara anului 2021 și se va deschide un altul, până în vara anului 2023, timp în care Balanțele vor evolua în funcție de actualul context care le trasează niște direcții de care trebuie să țină seama și pe care nu le vor putea ignora.

Tot în ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va crea situații confuze, împingându-i pe nativi să ia decizii mai puțin motivate și cu atât mai puțin necesare; nativii tineri vor trece prin numeroase momente de îndoială și nesiguranță cu privire la alegerea unui loc de muncă; în planul sănătății, tranzitul neptunian va genera stări de spirit trecătoare, instabile, greu de diagnosticat, care vor trece de la sine și vor apărea fără un motiv real. Din 1 iulie, după ora 3:40′, gest autoritar față de un prieten.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments