34.8 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roHoroscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1...

Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022

Citește Horoscop săptămânal Capricorn. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Capricorn și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Capricorn – 25 iunie – 1 iulie 2022

Între 25 și 26 iunie, nevoia de a schimba ceva în atitudinea părinților față de copii (discursul, condițiile impuse ca reguli în familie, argumentele, abordarea, tonul, toleranța).

Între 26 iunie, după ora 2:14′, și 28 iunie la prânz, șansă în plan profesional (găsirea unui loc de muncă, acceptarea unei oferte care să le permită să desfășoare o a doua activitate salarizată), abordarea unor subiecte delicate dintr-un contract sau dintr-o înțelegere, cercetarea pieței, soluții temporare la lipsa unui loc de muncă.

În planul sănătății va funcționa un moment util, care trebuie valorificat pentru limpezirea unei incertitudini medicale născute din două sau mai multe opinii diferite asupra aceleiași boli neidentificate cu precizie sau care se bazează pe rezultate diferite de la laboratoare diferite ori obținute prin proceduri diferite. Între 28 iunie, după ora 14:54′, și începutul zilei de 1 iulie, sectorul relațiilor parteneriale va sta sub semnul Lunii Noi în Rac, din 29 iunie, ceea ce nu va contribui la destinderea atmosferei sau la vreun progres în cadrul unei negocieri.

Capricornii vor aborda o atitudine rigidă, refractară oricărei sugestii, vor fi neîncrezători și, în plus, vor fi condiționați în chip negativ de constrângerile ce vor veni dinspre familia din care provin și care le vor pune piedici ori care îi vor determina să nu ia încă o hotărâre.

În ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va crea instabilitate în relația nativilor cu informațiile pe care le dețin: la unele vor renunța, altele nu le vor mai oferi încredere pentru a recurge și a se baza pe ele într-un demers oficial, iar evoluția vieții de fiecare zi îi va face să se confrunte cu schimbări continui încât, la un moment dat, ei nu vor ști ce să mai creadă. Din 1 iulie, după ora 3:40′, fermitate și intransigență în disputele financiare sau patrimoniale.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments