34.8 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roHoroscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1...

Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022

Citește Horoscop săptămânal Leu. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Leu și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Leu – 25 iunie – 1 iulie 2022

Între 25 și 26 iunie, tulburări discrete ale echilibrului profesional, evenimente care-l obligă pe câte un Leu, în funcție de vârstă și de statut social, să se raporteze la niște ipostaze noi de viață profesională și să țină cont de impactul acestora asupra propriei lui imagini publice.

Între 26 iunie, după ora 2:14′, și 28 iunie la prânz, discuții cu prietenii pe teme de obicei lejere în condițiile unor petreceri sau agape. Activități menite destinderii și relaxării. Plăcerea de a se întâlni cu oameni simpatici și veseli se va împleti cu șansa de a afla lucruri noi. Între 28 iunie, după ora 14:54′, și începutul zilei de 1 iulie, axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul Lunii Noi în Rac din 29 iunie, care, cu intensități diferite, se va exercita întreaga săptămână, cu precădere în sectorul casei a XII-a, care presupune că vor fi activate niște mecanisme genetice sau/și karmice ori că se vor găsi explicațiile profunde ale unor afecțiuni.

Deși contextul va fi unul răscolitor și neplăcut sau destabilizant pentru conștiință și activitatea superioară controlată de logică și rațiune, totuși, în acest răstimp, se pot face ședințe de terapie psihologică, psihiatrică, de autocunoaștere și de vindecare pe căile recomandate de disciplinele medicinii alternative.

Subconștientul va juca un rol esențial în înțelegerea unor tulburări organice, sufletești, spirituale și psihice. Tot în ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va crea premisele unor reprezentări nerealiste în legătură cu un ipotetic câștig sau cu un beneficiu material.

Din 1 iulie, după ora 3:40′, Luna va traversa zodia Leului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal tărie de caracter, voință fermă, ambiție și capacitate de mobilizare rapidă pentru a-și atinge un scop, indiferent de gradul lui de dificultate.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments