35.6 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roHoroscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1...

Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022

Citește Horoscop săptămânal Rac. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Rac și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Rac – 25 iunie – 1 iulie 2022

Între 25 și 26 iunie, evenimente curente, mai plăcute sau banale, trăite alături de unul sau mai mulți prieteni.

Între 26 iunie, după ora 2:14′, și 28 iunie la prânz, axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul influenței celor două planete în tranzit prin zodia Gemenilor, care, pe fond, vor avea un impact favorabil asupra stării fizice și, mai ales, asupra psihicului, dându-le Racilor o detașare de factorii de stres și o atitudine față de provocări și dorințe dispusă să accepte noutatea, schimbarea, experiența.

Între 28 iunie, după ora 14:54′, și începutul zilei de 1 iulie, Luna va traversa zodia Racului, iar pe 29 iunie se va afla în postura de Lună Nouă în Rac, ceea ce îi va da o forță specială, unică, în ansamblul anului 2022, prin uriașul impact pe care îl va avea asupra întregii lor ființe. Cei născuți în Rac vor fi hipersensibili, dar vor fi și mai pregătiți să simtă influxurile speciale ale acestei faze care le va rafina simțurile (intuiție, presimțire, telepatie, comunicare extrasenzorială, empatie).

Racii vor avea trăiri speciale, intense, vise premonitorii și vor ajunge la cristalizarea unor idei și concluzii cu o uimitoare rapiditate și precizie pe baza unor intuiții care le vor permite să se ferească de riscuri și exagerări, de abuzuri și împrejurările care să-i pună la încercare, astfel că nimic din ceea ce le stârnește revolta, neplăcerea, dezinteresul, ostilitatea sau neîncrederea nu trebuie ignorat, minimalizat pentru că aceste stări organice sau trăiri interioare vor funcționa ca un avertisment.

Deschiderea unui nou ciclu vital de un an. În ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va permite erorile de judecată sau riscul de autoînșelare în atașamentele superioare (idei, oameni, proiecte, planuri de viață). Din 1 iulie, după ora 3:40′, interes pentru bani, plăți, recompense.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments