31 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roHoroscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1...

Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022

Citește Horoscop săptămânal Săgetător. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Săgetător și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Săgetător – 25 iunie – 1 iulie 2022

Între 25 și 26 iunie, dialoguri și informații care au darul să clatine deciziile nativilor cu privire la actualul lor loc de muncă și să-i facă să se întrebe dacă n-ar fi bine să ia în calcul o soluție alternativă la eventuala degradare a condițiilor de muncă și salarizare.

Între 26 iunie, după ora 2:14′, și 28 iunie la prânz, relațiile parteneriale vor fi favorizate de condițiile astrale care le vor permite Săgetătorilor să pună în discuție o chestiune (contract, înțelegere, participare la o activitate), în condițiile în care, până în prezent, s-au produs destul de multe schimbări care să justificare o reanalizare și o adaptare a lor la noile exigențe. Posibilitatea de a se depăși un conflict prin felul în care nativii vor ști să conducă ostilitățile, să pună problema, să argumenteze, să susțină un punct de vedere sau să prezinte un interes personal părților cointeresate sau doar solicitate pentru o susținere.

Între 28 iunie, după ora 14:54′, și începutul zilei de 1 iulie, axa celor două case ale banilor și bunurilor va sta sub semnul Lunii Noi în Rac, din 29 iunie. În mod ciudat, Săgetătorii nu vor mai fi larg înțelegători și dispuși să cedeze și își vor schimba discursul, intențiile și atitudinea față de un bun ce trebuie alocat, împărțit, evaluat, nemaidorind să „lase de la ei” sau să renunțe în favoarea cuiva etc.

Tot în ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va crea o stare de incertitudine cu privire la soarta unui bun imobiliar sau funciar ce aparține familiei sau pe care vor să-l valorifice, dar, pentru moment, evoluția financiară din țară și pe plan extern îi face să ezite și să mai aștepte.

Din 1 iulie, după ora 3:40′, Săgetătorii pot îmbrățișa idei generoase, se pot implica în activități publice, în siajul specificului meseriei lor, pentru a susține o cauză nobilă, dreaptă, corectă, umanitară.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments