27.6 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roHoroscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1...

Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022

Citește Horoscop săptămânal Vărsător. Previziuni pentru perioada 25 iunie – 1 iulie 2022, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Vărsător și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Vărsător – 25 iunie – 1 iulie 2022

Între 25 și 26 iunie, efort de a păstra echilibrul în familie și de a nu genera dezordine în viața de fiecare zi pusă la încercare de evenimentele mărunte, dar care le vor mânca nativilor timpul și răbdarea.

Între 26 iunie, după ora 2:14′, și 28 iunie la prânz, sectorul relațiilor sentimentale va fi în floare: exuberanță, speranță, dorință de nou, de provocare, de cunoaștere, de experiențe, dar și nevoie de relaxare, de trai în aer liber, de mișcare, de sport, de activități de compensare și recreere.

Relațiile între părinți și copii se vor relaxa, probabil prin efortul părinților de a nu strica momentul necesar de destindere a vacanței, care le va permite o nouă formă de apropiere și de cunoaștere, ceea ce pe părinți îi va interesa în mod special, pentru a observa ce modificări au apărut în mentalitatea și gândirea copiilor lor în ultima vreme, mai ales dacă aceștia sunt la vârsta adolescenței.

Între 28 iunie, după ora 14:54′, și începutul zilei de 1 iulie, axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul Lunii Noi în Rac, din 29 iunie. Cea mai afectată de acest context astral va fi casa a VI-a a sănătății de fiecare zi și a afecțiunilor de scurtă durată care, în acest caz, vor privi stomacul, duodenul, hrana, asimilarea, metabolismul, regimul zahărului.

Se va încheia circuitul inițiat anul trecut, cu bune și cu rele, și se va deschide un altul, pentru viitorul an, care deja poate fi asociat cu o schimbare de registru. Nu e vorba de dezvoltare și de expansiune, ci de blocaj și de promisiuni de angajare retractate sau care nu vor putea fi onorate. În ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va fi un sfetnic incert, instabil și confuz în ceea ce privește administrarea banilor și deciziile care se vor lua în acest sens. Din 1 iulie, după ora 3:40′, relațiile parteneriale vor deveni mai radicale.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments