34.8 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roHusqvarna FX 350 se afirmă pe segmentul cross-country prin performanța echilibrată și...

Husqvarna FX 350 se afirmă pe segmentul cross-country prin performanța echilibrată și un look modern

Riderii enduro care caută o motocicletă cross country de încredere se pot baza pe modelul FX 350 din lineup-ul off road al Husqvarna. Acest dirt bike a primit multiple optimizări pentru noul sezon. Ambreiajul hidraulic a fost adus la standardele actuale, iar sistemul Brembo de înaltă performanță permite o modulare perfectă indiferent de situație. Husqvarna FX 350 se remarcă de la prima vedere prin schema de culoare atractivă, pe albastru închis cu alb și prin designul de inspirație suedeză.

Descoperă cele mai noi modele de motociclete Husqvarna Motorcycles, alături de o paletă largă de accesorii moto și echipamente de protecție pentru rideri. Motorul din dotarea lui FX 350 cântărește doar 27.2 kg și oferă un maximum de 58 cai putere, prioritatea sa fiind performanța. Este unul dintre cele mai ușoare motoare din clasa sa. Dispune de un layout avansat pentru capul de cilindru DOHC, meticulos realizat de ingineri. Rezultatul constă în fricțiune minimă și performanță greu de egalat per ansamblu, permițând turarea motorului până la 13.400 rpm.

În ceea ce privește caroseria, aceasta se evidențiază prin designul funcțional și ergonomic, curat, de inspirație suedeză, fapt ce înseamnă că vor fi îndeplinite cele mai exigente criterii de confort și control, astfel încât piloții își pot pune potențialul în valoare la cel mai înalt nivel pentru perioade mai lungi de timp. De asemenea, riderul beneficiază de libertate de mișcare nestingherită. Șaua are un profil plat și este îmbrăcată cu o husă cu textură special gândită pentru a livra confort și control superior în toate condițiile.

Cadrul din dotarea lui FX 350 este fabricat din oțel crom molibden cu inginerie de mare precizie, asigurând calitate desăvârșită. Geometria utilizează caracteristici de flexiune longitudinală și torsională avansată, pentru a livra un feedback către rider fără paralel, alături de absorbție a energiei și stabilitate în linie de excepție. Cadrul este finisat cu un strat de vopsea premium pe albastru și vine prevăzut standard cu protecții pentru durabilitate extinsă. Subcadrul din compozit de carbon este o componentă unică în line-up-ul Husqvarna Motorcycles și denotă inovație și tehnologie de producție avansată. Subcadrul din două piese utilizează 70% poliamidă și 30% fibră de carbon, având o greutate totală puțin peste 1 kg. Acesta este ușor, dar robust și oferă rigiditate optimă, generând o manevrabilitate deosebită și confort la pilotare pe cele mai dure trasee.

Sistemul de răcire este construit din aluminiu de înaltă rezistență și beneficiază de tehnologie modernă pentru a asigura un flux de aer mai eficient către radiatoare. Sistemul de răcire este integrat în cadru pentru a asigura o răcire îmbunătățită, în timp ce elimină necesitatea unor furtunuri suplimentare.

Accesul la filtrul de aer TWIN AIR este posibil fără folosirea uneltelor, pentru o curățare rapidă și mentenanță mai facilă. Fluxul de aer este unul crescut, iar filtrul beneficiază de protecție sporită. Cadrul lui FX dispune de un sistem de scărițe pentru picioare inovator, cu autocurățare, contribuind la prevenirea acumulării de noroi. Sistemul de ambreiaj hidraulic Brembo de înaltă performanță asigură aproape zero mentenanță și o modulare perfectă în toate condițiile. Orele nenumărate de teste concentrate pe curse au dovedit că sistemele italiene Brembo oferă fiabilitate extraordinară.

Riderul poate selecta cu ușurință una dintre cele două hărți de motor disponibile, poate activa launch control sau poate opta pentru funcția de control al tracțiunii. Sistemul de management al motorului KEIHIN EMS a fost conceput să aibă dimensiuni mici, dar și să fie ușor și rapid în procesarea datelor. Acesta integrează launch control pentru starturi perfecte, controlul tracțiunii și hărțile de motor selectabile.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments