27.6 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roÎncă un avion prăbușit în Rusia. Al treilea în câteva zile

Încă un avion prăbușit în Rusia. Al treilea în câteva zile

O aeronavă Iliușin – 76 a căzut joi spre vineri noapte în Ryazan, un oraș în sud-estul Moscovei. 

Un avion militar de transport Il-76 cu nouă persoane la bord s-a prăbușit în regiunea Ryazan, la aproximativ 200 de kilometri sud est de Moscova. În urma incidentului, patru persoane au murit și cinci au fost rănite.

Cauza prăbușirii ar putea fi un incendiu la motor, transmite agenția rusă TASS. Agenția citează ”o sursă din serviciile de urgență”. 

„Acum s-a stabilit că incendiul motorului a fost cauza prăbușirii avionului… sistemul de stingere a incendiului nu funcționa în momentul incendiului”, a spus sursa. 

Guvernatorul interimar al regiunii Ryazan, Pavel Malkov, a mulțumit piloților Il-76 prăbușit pentru îndepărtarea aeronavei defecte din zonele rezidențiale. „Avionul a reușit să aterizeze pe teren, ceea ce a făcut posibilă evitarea distrugerii și a victimelor în rândul populației civile”, a adăugat guvernatorul Malkov pe canalul Telegram.

Este a treia aeronavă rusească prăbușită în această săptămână, fără legătură cu zonele de război. Două avioane au fost date dispărute marți, respectiv miercuri în Yakutia, în extremitatea estică a Federației Ruse. 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments