Incendiul de vegetație care a blocat traficul pe E 70 din județul Teleorman a fost stins

Incendiul de vegetaţie care a blocat traficul pe DN 6 (E 70) între localitățile Vitănești și Văceni a fost stins, iar circulația urmează să se reia după dispersarea fumului, a informat duminică seara, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman, citat de Agerpres. UPDATE ora 22:36 ISU Teleorman aunță că incendiul a fost lichidat în […]

Incendiul de vegetație care a blocat traficul pe E 70 din județul Teleorman a fost stins
Sursă foto: Libertatea.ro

Incendiul de vegetaţie care a blocat traficul pe DN 6 (E 70) între localitățile Vitănești și Văceni a fost stins, iar circulația urmează să se reia după dispersarea fumului, a informat duminică seara, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman, citat de Agerpres.

UPDATE ora 22:36 ISU Teleorman aunță că incendiul a fost lichidat în apropierea E 70.

”Mai sunt câteva focare în câmp, care se manifestă la mirişte. Traficul rutier se va relua în cel mai scurt timp posibil, în condiţii de siguranţă, după evacuarea fumului. Reamintim faptul că la acest eveniment nu au fost înregistrate victime”, a transmis ISU Teleorman.


Știrea inițială: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Teleorman a informat că traficul a fost blocat pe E 70 între localitățile Vitănești și Văceni circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, iar în prezent se acționează pentru stingerea flăcărilor, informează Ziarul Teleormanul.

„Incendiu de vegetație uscată se manifestă în apropierea drumului european E 70 pe un front de 300 ml și pe aproximativ 50 de ha de miriște, cu degajări de fum pe carosabil, circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers”, a transmis ISU Teleorman.

Vizibilitatea pe tronsonul cuprins între localități Vităneşti și Văceni este zero. Există risc mare de propagare a flăcărilor la culturile agricole din apropiere, din cauza vântului.

La fața locului acționează 15 pompieri profesioniști cu trei autospeciale de stingere și o autocisternă pentru realimentare cu apă.

De asemenea, primăriile Drăgănești-Vlașca și Vităneşti au trimis tractoare cu pluguri pentru a stopa extinderea focului.

Tot de la Vităneşti, Serviciul Voluntar al comunei acționează cu o autospecială de stingere a incendiilor pe care o au în dotare.

incendiu-2-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

FOTO: ISU Teleorman