34.8 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roIrina Columbeanu își câștigă singură banii. Cum a făcut mii de euro...

Irina Columbeanu își câștigă singură banii. Cum a făcut mii de euro la doar 15 ani: „În România nu avea această preocupare”

Irina, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, își câștigă singură banii de câțiva ani. Până la 15 ani, adolescenta a reușit să facă câteva mii de euro din vânzarea de tablouri, iar cea mai mare sumă pe care a primit-o pentru o pictură a fost 3.000 de euro.

Pasiunea pentru pictură a început încă de la o vârstă fragedă, iar Irina Columbeanu a făcut bani din tablouri. A picat de când era mică, apoi a vândut lucările sale. Atunci când s-a mutat în Statele Unite ale Americii la mama ei, fiica lui Irinel Columbeanu și-a luat cu ea toate tablourile.

Părinții săi au descoperit talentul la pictură al fiicei lor pe când ea avea 5 ani, iar cu 7 ani în urmă Irinuca a avut și primul său vernisaj de pictură, unde a avut expuse zeci de lucrări.

„Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, a declarat fostul om de afaceri de la Izvorani, potrivit Impact.ro. Irina Columbeanu a primit 3.000 de euro pentru tablou.

Până acum, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a câștigat din pictură aproximativ 10.000 de euro. Când s-a mutat din România, adolescenta a continuat să picteze, însă nu la fel de mult ca înainte, pentru că timpul nu i-a mai permis.

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, a mai spus Irinel.

irina-columbeanuIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Irina Columbeanu face școala de șoferi la 15 ani

În Statele Unite ale Americii, fiica Monicăi Gabor și-a descoperit pasiunea și pentru atletism, astfel că merge destul de des la antrenamente și participă la concursuri. Pe lângă celelalte activități pe care le are, Irina se pregătește acum să ia și permisul de conducere.

„A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică. De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani”, a completat acesta.

Irina Columbeanu învață foarte bine și își dorește să devină avocat. Fiica lui Irinel se pregătește deja pentru această meserie și se implică în diverse proiecte pe care le are la școală.

„În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat”, a mai spus Irinel Columbeanu pentru sursa mai sus menționată.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments