Joburi „răcoritoare”. Cât câștigi ca salvamar, instructor de înot sau marinar

Un salvamar și un instructor de înot câștigă, în medie, 2.800 de lei net pe lună, în vreme ce un marinar primește la final de interval 5.000 de lei, potrivit datelor Salario, comparatorul de salarii dezvoltat de eJobs. Trustul de presă Ringier, care publică ziarul Libertatea, deține și platforma eJobs. Pentru cei care doresc în […]

Joburi „răcoritoare”. Cât câștigi ca salvamar, instructor de înot sau marinar
Sursă foto: Libertatea.ro

Un salvamar și un instructor de înot câștigă, în medie, 2.800 de lei net pe lună, în vreme ce un marinar primește la final de interval 5.000 de lei, potrivit datelor Salario, comparatorul de salarii dezvoltat de eJobs. Trustul de presă Ringier, care publică ziarul Libertatea, deține și platforma eJobs.

Pentru cei care doresc în domenii apropiate de apă există mai multe oportunități de angajare. Instructorii de înot pot opta atât pentru joburile din cadrul sălilor de fitness care dispun de un bazin, dar și pentru cele din centrele de natație. Totodată, aceștia își pot rotunji veniturile din orele individuale, care se cuantifică în bonusuri.

„Cel mai mare salariu introdus de un instructor de înot este de 5.000 de lei net pe lună, potrivit Salario. În cazul marinarilor lucrurile stau diferit. Pentru a intra în industria maritimă, candidații trebuie să urmeze cursurile unei instituții de învățământ superior din domeniu”, spune Raluca Dumitra, șeful de marketing al eJobs România, cea mai mare platformă de recrutare din țară.

36.000 de locuri de muncă disponibile

În acest moment, pe eJobs.ro sunt disponibile peste 36.000 de locuri de muncă în România și străinătate.

Comparatorul funcționează pe baza datelor introduse de utilizatorii săi. Până în acest moment peste 420.000 de specialiști și-au introdus datele.