35.6 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăPosturi TVB1tv.roKlaus Iohannis, despre comunitatea politică propusă de Emmanuel Macron: „Nu dorește să...

Klaus Iohannis, despre comunitatea politică propusă de Emmanuel Macron: „Nu dorește să fie un substitut sau un pas intermediar pentru extindere”

Președintele Klaus Iohannis a oferit noi detalii despre comunitatea politică pe care președintele Emmanuel Macron a propus-o în interiorul UE. Șeful statului a subliniat că nu este vorba despre un substitut sau un pas intermediar pentru extindere:

„Comunitatea politică propusă de Franța, așteptăm mai multe detalii de la inițiator. Un lucru este deja clar și cred că pot să îl spun acum după ce am avut discuții cu președintele Macron, această comunitate politică nu dorește să fie un substitut sau un pas intermediar pentru extindere.

Dorește să creeze o comunitate politică care discută temele care ne ocupă pe noi europenii, care se vor apleca asupra politicii externe, asupra securității energetice. Este o idee cu care a venit președintele Macron și acum avem prima discuție mai degrabă informală.

Mâine vom avea un euro-summit în care vom discuta despre economie și zona euro”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments