22.3 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăZiare NaționaleLibertatea.roLaura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță. Prima imagine cu Lara....

Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță. Prima imagine cu Lara. „Mulțumim, Doamne”

Laura Cosoi a devenit astăzi mamă, pentru a treia oară. Actrița a adus-o pe lume pe micuța Lara și a publicat prima imagine cu aceasta, în care apare ținând-o de mână.

Laura Cosoi și Cosmin au devenit părinți pentru a treia oară. Cei doi mai au două fetițe, iar astăzi au parte din nou de momente emoționante.

La scurt timp după ce a născut, actrița a transmis un mesaj emoționant. „Lara. Multumim, Doamne”, a fost mesajul transmis de Laura Cosoi pe Facebook.

Înainte de a naște, Laura Cosoi a realizat o ședință foto în lenjerie intimă și un articol pe blogul ei, lauracosoi.ro, în care vorbește despre transformările corpului ei la cele trei sarcini.

„În această perioada nu numai corpul, ci și psihicul unei femei trece prin schimbări radicale. În cazul meu, prima sarcina, cu Rita a fost foarte diferită față de celelalte. Atunci am reținut mai multă apă, m-am deformat mai tare și m-am umflat.

Îmi amintesc că de la un moment dat încolo nu mai puteam purta inele, iar spre final, respirăm destul de greu. Parcă tot corpul era bulversat și nu știa ce i se întâmplă, deși – așa cum s-a dovedit – el face foarte bine ce are de făcut. La nivel psihologic trăiam aceeași stare de bulversare, pentru că era prima experiență de acest gen.

Cel puțin la început, aveam stări contradictorii, de bucurie și de îngrijorare, de anxietate și entuziasm. Însă, pe măsură ce sarcina avansa, descopeream cu uimire ce experiență fascinantă traversez”, a povestit actrița.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments